Παραπολιτικά

Το πρώτο «όχι» στη Μαρία Καρυστιανού για το νέο κόμμα

Το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού φαίνεται πως είναι καθ’ όλα έτοιμο και το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.
Μαρία Καρυστιανού
Eurokinissi | Τατιάνα Μπόλαρη

Αν κάποιοι πίστευαν ότι η Μαρία Καρυστιανού θα έμενε μόνο στις αιχμηρές δηλώσεις, οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις της έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις της και, όπως λένε οι γνωρίζοντες τα παρασκήνια, το κόμμα είναι πλέον κάτι παραπάνω από μια απλή σκέψη. Με άλλα λόγια, το κόμμα Καρυστιανού είναι καθ’ όλα έτοιμο και το μόνο που μένει είναι το τυπικό της υπόθεσης, δηλαδή οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το πρώτο «άκυρο» στο κόμμα της Καρυστιανού

Η κινητικότητα, βέβαια, δεν περιορίζεται στην Αθήνα. Η Μαρία Καρυστιανού φαίνεται πως έχει απλώσει δίχτυα και στην Κρήτη, ψάχνοντας πρόσωπα που θα δώσουν «βάρος» στα ψηφοδέλτιά της.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι πρώτες κρούσεις στο Ηράκλειο έχουν ήδη γίνει. Μάλιστα, η πρόταση έπεσε στο τραπέζι για γνωστό Ηρακλειώτη, ο οποίος όμως – τουλάχιστον προς το παρόν – επέλεξε να μείνει εκτός, αρνούμενος ευγενικά την πρόσκληση. Φαίνεται πως η στελέχωση μιας νέας παράταξης δεν είναι και η πιο εύκολη άσκηση, ακόμα και για ένα πρόσωπο με τη δυναμική που έχει η Μαρία Καρυστιανού.

Ανακατεύεται η πολιτική τράπουλα το 2026

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να επιμένει στο «ραντεβού την άνοιξη του 2027», όμως το πολιτικό θερμόμετρο δείχνει πως οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ νωρίτερα, αφού υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για εκλογικό αιφνιδιασμό την ερχόμενη άνοιξη. Σε αυτή τη σκακιέρα, η Μαρία Καρυστιανού φιλοδοξεί να είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, ποντάροντας στη φθορά των υφιστάμενων σχημάτων.

Όπως και να έχει, η νέα χρονιά που μπαίνει σε λίγες ημέρες, θα είναι ο απόλυτος καταλύτης και θα φέρει ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Σ. Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Στέφανος Παπαδόπουλος Chevron Left
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Ο Μαζωνάκης με έκανε να νιώσω εγκλωβισμένος – Δεν δέχομαι χρήματα για να αποσύρω τη μήνυση»
Καλλιθέα: Έφοδος του «ελληνικού FBI» σε δύο stripshow – Αστυνομικοί παρίσταναν τους πελάτες (βίντεο)
Καλλιθέα: «Σκούπα» του «ελληνικού FBI» σε δύο κέντρα stripshow – 5 συλλήψεις (βίντεο) Chevron Right