Παραπολιτικά

Τα εγκώμια Μηταράκη που ξένισαν τους συνέδρους

Ένας Νότης , δύο όψεις.
Μηταράκης
INTIME NEWS / ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ένα από τα πολλά «ντεσού» του γαλάζιου συνέδριου ήταν και το εγκώμιο που έπλεξε ο Νότης Μηταράκης για τον Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο χιώτης βουλευτής ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας γεμάτος περηφάνια πως στην άλλη άκρη του ακουστικού του τριψήφιου «ήταν ένας ηγέτης με κρίση, γνώσεις και κυρίως πατριωτικές αξίες». Και το «λιβανιστήρι» συνεχίστηκε.

Αφού ο Νότης είναι τόσο γοητευμένος από τις ηγετικές ικανότητες του αρχηγού, γιατί το τελευταίο διάστημα έχει πάρει σβάρνα τα τηλέφωνα και οργανώνει… «γαλάζια» τραπέζια; Και προφανώς, στις μαζώξεις αυτές οι βουλευτές που μαζεύονται γύρω από το στρωμένο τραπέζι δεν συζητούν ούτε για το μενού, ούτε για τις γαστρονομικές τους ανησυχίες. Για τις «ανησυχίες» της παράταξης μιλάνε.

Από το βήμα του συνεδρίου στα τραπέζια της εσωκομματικής κουζίνας, ένας Νότης δρόμος…

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2026 Chevron Left
Κοινωνικός τουρισμός 2026: Η ώρα για τα οριστικά αποτελέσματα