Παραπολιτικά

Εσωκομματικά «βέλη» Γεωργιάδη σε Σκυλακάκη για την επιδότηση των οικογενειών με 6 παιδιά στο market pass

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δείχνει τον Θόδωρο Σκυλακάκη για το μπλοκάρισμα της επιπλέον επιδότησης των οικογενειών με 6 παιδιά στο market pass.

Τον Θεόδωρο Σκυλακάκη δείχνει ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπεύθυνο του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τις πολύτεκνες οικογένειες άνω των 6 παιδιών, οι οποίες δεν λαμβάνουν την επιπλέον επιδότηση που προβλέπει το market pass για κάθε παιδί μέχρι τα 5.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ρωτήθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM», στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

«Έχουν δίκιο έχω ζητήσει αλλαγή από το υπουργείο Οικονομικών, αναμένω. Αλλά έχουν δίκιο. Πάνω από 6 παιδιά μπλοκάρει. Απολύτως πιστεύω ότι πρέπει να μπουν. Απολύτως. Όταν βγάλετε τον κ. Σκυλακάκη να τον ρωτήσετε. Δεν μπορεί να τα λύνει όλα ο Γεωργιάδης, πρέπει να τα λύνει και κάποιος άλλος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εγώ πιέζω, είναι σωστό πάνω από τα 6 παιδιά πρέπει να γίνει σας λέω. Δεν θέλω να λέω για δεύτερη φορά το ίδιο».

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε πει πριν περίπου έναν μήνα ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ζήτημα. Όπως είχε διευκρινίσει, πρόκειται για τεχνητό ζήτημα και όπως έχει σχεδιαστεί «φτάνει μέχρι τα 6 παιδιά και αν έχει πάνω από 6 παιδιά δεν έχεις μεγαλύτερη επιδότηση. Πρέπει να το δούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε οδηγός του ΚΤΕΛ - «Ήρωας» επιβάτης πετάχτηκε και πάτησε φρένο
Πούτιν: «Η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο, εμείς χρησιμοποιήσαμε βία για να τον σταματήσουμε»
Chevron Right