Η απόφαση της διοργάνωσης της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας του Δήμου Αθηναίων, με τον Σάκη Ρουβά, η οποία θα κοστίσει 211.000 ευρώ ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει «μετωπική» ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Κώστα Μπακογιάννη.
Την αρχή έκανε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Αθηναίων ως «πορφυρογέννητο», «αλαζόνα», «αμετροεπή» και «Λουδοβίκο από τα πανέρια, σαν τον θείο του».
«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε.
Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
{https://www.facebook.com/d.tzanakopoulos/posts/475263940630007}
Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν άφησαν να πέσουν κάτω τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κι απάντησε: «Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».
{https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10159383410526999}
Για να πάρει και πάλι τη «σκυτάλη» ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος θέλοντας να βάλει ένα τέλος, του έστειλε μια... συνταγή για παντεσπάνι.
«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι.
125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί
5 τεμ. αυγά
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
βούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί
Παντεσπάνι
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά. Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον.
Για τη συνταγή Παρλιάρος».
{https://www.facebook.com/d.tzanakopoulos/posts/475387530617648}