Media

MAD VMA 2020: Οι νικητές της μεγάλης βραδιάς

Τα MAD VMA 2020 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και με ένα φαντασμαγορικό show. Δείτε αναλυτικά τους μεγάλους νικητές.

Φέτος η απονομή των βραβείων στα MAD VMA 2020 έγινε χωρίς την παρουσία κόσμο εξαιτίας της πανδημίας.

Παρόλα αυτά, η τελετή προβλήθηκε στη τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega και προσέφερε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με πολλές εκπλήξεις.

Δείτε αναλυτικά τους νικητές της μεγάλης βραδιάς:

Καταρχάς, ο Mad Clip βραβεύτηκε από τις Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ιωάννα Τούνη για την επιτυχία «Hustla» και έλαβε το «Best Hip-Hop Urban Video».

Έπειτα, Φελίσια Λαπάτη και Super Κική απένειμαν το βραβείο για το «Best Hip-Hop Track» στον Toquel για το τραγούδι «Business».

Για το «Best Video Of The Year», η Τάμτα και ο Snik βραβεύτηκαν για το τραγούδι «Senorita» από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου.

Οι MEΛISSES παρέλαβαν από την Μαίρη Συνατσάκη και τον Διονύση Αντζαράκη το βραβείο «Best Group». Επίσης, το «Δεν Έχω Ιδέα» από το Χρήστο Μάστορα βραβεύτηκε ως «Best Song» από τον Πύρρο Δήμα.

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου παρέλαβε από τις Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού το «Best Female Adult».

Επίσης, για το «Best Female Modern» βραβεύτηκε η Ελένη Φουρέιρα από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Κόνι Μεταξά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέλαβε το «Best Male Adult» από την Ελεονώρα Μελέτη.

Το «Best Male Modern» απονεμήθηκε στον SΝΙΚ από τη Δανάη Μπάρκα.

Η Ilenia Williams με το Νίκο Γιαννουλίδη απένειμαν το βραβείο «Best Duet» στην Ελένη Φουρέιρα και τον Claydee για το «Loquita».

Το βραβείο «Best New Comer» παρέλαβε η Λένα Ζευγαρά από την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη.

Ακόμη, ο Έκτορας Μποτρίνι και η Σάσα Σταμάτη απένειμαν το νεοφερμένο βραβείο «Best Viral» στους Νικόλα Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΚΙΝΑΛ: Αναβλήθηκαν εμβολιασμοί υγειονομικών σε κρίσιμα νοσοκομεία
Light για SNIK: Μαλώσαμε αλλά όλα καλά
Chevron Right