Πολιτική

Η ΝΔ ξεκίνησε τα podcasts: Πρώτος καλεσμένος ο Γιάννης Οικονόμου

Το πρώτο podcast της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρώτο της podcast με τίτλο «Το είπατε. Το κάνατε;» έκανε η Νέα Δημοκρατία, έχοντας ως καλεσμένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος μίλησε για τα fake news, τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τη στήριξη των πολιτών και το τι θα δούμε μέχρι την ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προκηρύξει εθνικές εκλογές.

«Το είπατε. Το κάνατε; Αυτή είναι η ερώτηση στην οποία θα απαντήσουν οι συμμετέχοντες στον κύκλο συνεντεύξεων που εγκαινιάζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία τριάμισι χρόνια οι κρίσεις που έπληξαν τον πλανήτη και την Ελλάδα ήταν αλλεπάλληλες και πρωτόγνωρες, με την πανδημία, την ενεργειακή κρίση, την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την πληθωριστική κρίση και επιπλέον τις υβριδικές απειλές στα σύνορα της χώρας να επηρεάζουν τη ζωή όλων μας.

«Πόσο όλες αυτές οι κρίσεις επηρέασαν, όμως, την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας; Πόσο συνέβαλαν στο να αντιμετωπιστούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα παθογένειες δεκαετιών;

Λέμε στους πολίτες την αλήθεια για όσα έγιναν στην ανάπτυξη της χώρας, τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ενεργειακή και πληθωριστική κρίση, στην Υγεία, την Παιδεία, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη διεθνή εικόνα της χώρας, την οικονομία, τη Δικαιοσύνη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους», επισημαίνεται σχετικά με το περιεχόμενο του podcast.

Το πρώτο «γαλάζιο» podcast:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κιβωτός του Κόσμου: Εντολή για έλεγχο στο «Πόθεν Έσχες» της πρεσβυτέρας
Τα σκουπίδια πνίγουν τη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 1.200 τόνοι απορριμμάτων στους δρόμους
Chevron Right