Πολιτική

Κουμουνδούρου: Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί ΝΔ αθώα και αναβαθμισμένη

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την αθώωση των εμπλεκομένων στο κύκλωμα της «Greek Mafia».

«Οι πολίτες που άκουγαν υποσχέσεις για ασφάλεια βλέπουν και συγκρίνουν: Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί ΝΔ αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα, σχολιάζει ότι «η πρώτη δικαστική αθώωση των εμπλεκομένων στο κύκλωμα επίορκων ανώτατων αστυνομικών και μαφιόζων της νύχτας δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία».

«Κάποιοι φρόντισαν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες να δέσουν τα χέρια τής Δικαιοσύνης, στερώντας από τη δίκη κρίσιμο υλικό από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ την περίοδο 2016-2018 για την εξάρθρωση του κυκλώματος, αφού εδώ και 3,5 χρόνια η ΕΛΑΣ δεν μετέτρεψε τα πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ σε ανακριτικά δελτία στη δικογραφία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή «έρχεται στη βαριά σκιά δεκάδων δολοφονιών και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας την τελευταία τριετία και την ώρα που έρχονται στο φως νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των ίδιων και νέων κυκλωμάτων στην κορυφή της ΕΛΑΣ επί διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, με καταγγελλόμενη εμπλοκή ακόμα και ανθρώπων που συμμετείχαν στις κρίσεις της περασμένης εβδομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συγγνώμη από τη βρετανική αστυνομία για την τραγωδία του Χίλσμπορο 34 χρόνια μετά
Θρίλερ στα Σφακιά: Βρέθηκε πτώμα στο Φαράγγι της Αράδαινας
Chevron Right