Πολιτική

Συνήγοροι Εύας Καϊλή: Έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι

Η Εύα Καϊλή θα επανέλθει στα καθήκοντά της στο Ευρωκοινοβούλιο, σύμφωνα με τους δικηγόρους της.

Ανακοίνωση σχετικά με τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στην Εύα Καϊλή από τις βελγικές αρχές εξέδωσαν οι δύο συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

«Η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της» αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι δικηγόροι.

Όπως επισημαίνουν «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

«Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φρατζέσκο Τζιόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία» καταλήγει η δήλωση των δύο δικηγόρων της κ. Καϊλή.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε μετά από τέσσερις μήνες στις φυλακές του Βελγίου ενώ πλέον δεν φοράει ούτε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σάκης Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια του Αγίου Πνεύματος - Αναλυτικά οι θερμοκρασίες
Εταιρείες φυτοφαρμάκων απέκρυψαν μελέτες τοξικότητας - Με την πλάτη στον τοίχο η Ευρώπη
Chevron Right