Συνεδριάζει από τις 13:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρίσκεται το ζήτημα των οικονομικών του κόμματος και ειδικότερα το ζήτημα της χρηματοδότησης των ΜΜΕ του κόμματος.
Μετά από δύο συναντήσεις και την ενημέρωση από τον υπεύθυνο των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, η Οικονομική Επιτροπή (η οποία απαρτίζεται από τους: Τρύφωνα Αλεξιάδη, Γιώργο Κασσάρα, Νίνα Κασσιμάτη, Παναγιώτη Μελαχροινό, Γιώτα Πούλου, Βαγγέλη Σκουφά και Ραλλία Χριστίδου) θα καταθέσει τις προτάσεις της για την επόμενη μέρα.
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αυγή» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.