Πολιτική

Ζαχαράκη για τηλεκπαίδευση: Δε θα μετρηθούν απουσίες σήμερα

Η υφυπουργός Παιδείας ανέφερε πως δεν θα υπάρξουν απουσίες για τους μαθητές που δεν συνδέθηκαν σήμερα αφού το σύστημα κατέρρευσε. 

Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων σήμερα Δευτέρα για τα εξ αποστάσεως μαθήματα για τους μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων σε όλη τη χώρα.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 08:00 και στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας , ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα «κατέρρευσε» από τη δεύτερη κιόλας ώρα λειτουργίας του και, έτσι, μόνο οι μαθητές της πρώτης ώρες κατάφεραν να παρακολουθήσου το μάθημά τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η υφυπουργός Παιδείας μίλησε για κεντρικό πρόβλημα από την εταιρεία CISCO και ως εκ τούτου δεν θα προσμετρηθούν οι απουσίες σήμερα για τα παιδιά που μπόρεσαν να συνδεθούν.

Όπως είπε υπάρχουν διαβεβαιώσεις από την εταιρεία να γίνει ό, τι είναι δυνατό για την επίλυση του προβλήματος. Συμπλήρωσε πως όλες οι πλατφόρμες του Υπουργείου, συμπεριλαμβανομένου και του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, λειτουργούν κανονικά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κολιούς σε κονσέρβα ανακαλεί ο ΕΦΕΤ
Το 13033 «κάρφωσε» 1 εκατ. μετακινήσεις για άθληση μετά τις 9 το βράδυ - Επιμένει στην ατομική ευθύνη η κυβέρνηση
Chevron Right