Πολιτική

Διάλογος Μητσοτάκη με δημοσιογράφους στο Προεδρικό: Για τον ανασχηματισμό, το… βουνό και τον γάμο ομόφυλων

«Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν το χάσατε» είπε ο Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους για τον ανασχηματισμό. Ο διάλογος. 

«Όχι» τώρα σε ευρύτερο ανασχηματισμό αλλά και στην κατάθεση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών είπε ο Κ. Μητσοτάκης σε διάλογο που είχε με δημοσιογράφους μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών.

Συγκεκριμένα, είπε ότι… δεν υπάρχει β’ μέρος στις κυβερνητικές αλλαγές και πρόσθεσε αστειευόμενος ότι αυτό θα γίνει μόνο αν… πάει στο βουνό. Επίσης άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι δεν αναμένεται άμεσα η κατάθεση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο διχάζει τη Νέα Δημοκρατία και τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη. Επιβεβαίωσε, πάντως, για μία ακόμη φορά εμμέσως πλην σαφώς ότι η πρωτοβουλία θα έρθει προς ψήφιση, αλλά σε χρόνο που θα επιλεγεί.

Ο διάλογος του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ανασχηματισμός θα γίνει;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν το χάσατε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν έχει δεύτερο μέρος;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: μόνο αν πάω στο βουνό

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ: Το Νταβός μετράει;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα.

orkomosia1_e8ede.jpg

orkomosia3_8057e.jpg

orkomosia7_bd624.jpg

orkomosia6_43a99.jpg

orkomosia4_a7ea9.jpg

orkomosia5_2dd97.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζόκερ Κλήρωση 4/1/2024: Μοιράζει σήμερα τουλάχιστον 3.500.000 ευρώ
Ιράν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την διπλή έκρηξη
Chevron Right