«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της Κουμουνδούρου. Αιτία; Η εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση, όπως λένε κομματικές πηγές, στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για προσωπικές συναντήσεις με τους πολίτες αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου στο γραφείο του στην Πλατεία Κουμουνδούρου, όπως μαρτυρούν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δεκάδες τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Κομματικά στελέχη σημειώνουν πως έτσι αναδεικνύεται η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν «σε πρώτο πρόσωπο» για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
«Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση» λένε χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου, ενημερώνοντας, παράλληλα, πως η αυριανή πρόσκληση Κασσελάκη είναι η πρώτη από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.
Υπενθυμίζεται πως το γραφείο του στην Κουμουνδούρου ανοίγει για τους πολίτες ο Στέφανος Κασσελάκης.
Αύριο Πέμπτη, 5-8 το απόγευμα. «Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου» όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα social media. «Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω» σημείωσε ο ίδιος για αυτόν το νέο τρόπο απευθείας επικοινωνίας που αποφάσισε να εγκαινιάσει με τον κόσμο.


