Πολιτική

Έπεσε ο server του υπ. Ναυτιλίας – Εκτός λειτουργίας και η ιστοσελίδα του Λιμενικού

«Οι λειτουργίες του Θαλάμου Επιχειρήσεων δεν έχουν επηρεαστεί και συνεχίζονται κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.
Έπεσε ο server του υπ. Ναυτιλίας – Εκτός λειτουργίας και η ιστοσελίδα του Λιμενικού
EUROKINISSI

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν τις τελευταίες ώρες οι υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε όσους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε λόγο τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, λόγω τεχνικού προβλήματος στη διασύνδεση του ΥΝΑΝΠ στο διαδίκτυο, δεν λειτουργούν προσωρινά οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του φορέα.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Για επείγουσες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την ηλ. διεύθυνση kepix2025@government.gr και τα τηλ. 2131371709 και 108. Οι συνήθεις τηλεφωνικές γραμμές του Υπουργείου και των κατά τόπους Λιμεναρχείων λειτουργούν κανονικά».

«Οι λειτουργίες του Θαλάμου Επιχειρήσεων δεν έχουν επηρεαστεί και συνεχίζονται κανονικά. Για ηλεκτρονική αλληλογραφία προς το Θάλαμο Επιχειρήσεων μπορείτε να χρησιμοποιείτε το jrccpgr@government.gr. Έχουν ενημερωθεί σχετικά οι φορείς της Ακτοπλοΐας και της Ποντοπόρου Ναυτιλιας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ίδιο ισχύει και σε ό,τι αφορά στην ιστοσελίδα του Λιμενικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο συνέδριο «Ελλάδα 2025-2030» Chevron Left
Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης θεωρεί το κράτος λάφυρο και το χρησιμοποιεί πελατειακά