Πολιτική

Ψυχρό κλίμα και παγωμένα χαμόγελα στο Προεδρικό – Τα πηγαδάκια, οι απουσίες και οι παρουσίες που ξεχώρισαν (Εικόνες, Βίντεο)

Οικοδεσπότης της δεξίωσης για πρώτη φορά στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Η καθιερωμένη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Η εκδήλωση -όπως κάθε χρόνο- αποτελεί σημείο συνάντησης των πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της χώρας, δημοσιογράφων, ανθρώπων των τεχνών, του αθλητισμού και άλλων, με πλήθος εξ αυτών να δίνει το «παρών». Για πρώτη φορά οικοδεσπότης είναι ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Όμως, φέτος, το κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ήταν ψυχρό.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση με τους προέδρους κ.κ. Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Φάμελλο παρόντος του ΠτΔ και του Νικήτα Κακλαμάνη, στο κιόσκι του προεδρικού κήπου, φέρεται να μην έκρυψε τη δυσφορία του για το κλίμα που επικρατεί στην πολιτική σκηνή.

«Είναι πολύ δύσκολο να προσποιούμαστε ότι συναντιόμαστε κοινωνικά και χαλαρά με συνομιλητές που μας κατηγορούν με απαξιωτικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Και αυτό επισημάνθηκε από μένα» είπε λίγο αργότερα σε δημοσιογράφους.

Η αμηχανία και η παγωμάρα ήταν εμφανείς και στη διαδρομή που έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί από το χώρο που απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας μέχρι το κιόσκι. Ο πρωθυπουργός έμενε πιο πίσω συνομιλώντας και χαιρετώντας δεξιά και αριστερά στο διάδρομο, έχοντας δίπλα τον τον κ. Τασούλα. Πιο μπροστά, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης που συνομιλούσαν διαρκώς, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Νωρίτερα, στο μήνυμά του ο Γιαννιώτης ΠτΔ επιχείρησε να αναδείξει τη σημασία «να διατηρήσουμε ακλόνητο το οικοδόμημα της μεταπολίτευσης».

Στη συνέχεια ακολούθησαν και τα «πηγαδάκια» τόσο των πολιτικών αρχηγών όσο και του ύπατου πολιτειακού παράγοντα, καθώς αποσύρθηκαν προς τον κήπο του Μεγάρου.

Δείτε παραλειπόμενα από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο:

LIVE

22:03:46

Τι είπε σε δημοσιογράφους ο Κ. Μητσοτάκης

«Είναι πολύ δύσκολο να προσποιούμαστε ότι συναντιόμαστε κοινωνικά και χαλαρά με συνομιλητές που μας κατηγορούν με απαξιωτικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Και αυτό επισημάνθηκε από μένα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους επιβεβαιώνοντας το ψυχρό κλίμα.

21:26:38

Εορτασμός με καύσωνα φυσικό και... πολιτικό

21:24:46

Ο Νίκος Παππάς

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:24:46

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:24:46

Γιώργος Γεραπετρίτης και Δημήτρης Τσιόδρας

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:24:46

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:21:40

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:19:16

Παύλος Μαρινάκης και Γιώργος Κώτσιρας

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:19:16

Η Νάντια Γιαννακοπούλου

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

21:16:54

Αρκετοί νέοι ρόλοι στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών»

21:13:39

Οι αρχηγοί των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

20:50:21

Ο Φρέντι Μπελέρης

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:39:26

Οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρόεδρος της Βουλής

Κυριάκος Μητσοτάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Δημήτρης Κουτσούμπας και Γεώργιος Κωστίδης κατά σειρά.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
20:39:26

Ο Αλέξης Χαρίτσης δεν μπήκε στον χώρο της δεξίωσης

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, παρότι πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν έδωσε το «παρών» στον χώρο που πραγματοποιείται η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Τον κ. Χαρίτση συνόδευσε ο Καμέλ Κοτκότ, Παλαιστίνιος πρόσφυγας και κηδεμόνας ανήλικου παιδιού από τη Γάζα που νοσηλεύεται στην Αθήνα, στον οποίο δεν επιτράπηκε η είσοδος.

20:35:30

Ο Λευτέρης Πετρούνιας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:35:30

Ο Κώστας Τσιάρας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:35:30

Θερμός εναγκαλισμός ανάμεσα σε Νικήτα Κακλαμάνη και Άννα Παναγιωταρέα

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:33:51

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:33:51

Η Λίνα Μενδώνη

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:33:51

Η Δόμνα Μιχαηλίδου

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:31:43

Ο Δημήτρης Καιρίδης

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:27:14

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά τον αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη

Το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο δίνουν οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Αεροπορίας, Στρατού και Ναυτικού: ο αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
20:20:45

Έντονη η ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Οι εύζωνες έπρεπε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη δεξίωση, ωστόσο η έντονη ζέστη στην Αθήνα έκανε δύσκολη την αποστολή.

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατείας
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
20:18:47

Η Κατερίνα Παναγοπούλου

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:16:57

Η Όλγα Γεροβασίλη

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

20:13:20

Ο Χάρης Δούκας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:09:09

Ο Σωκράτης Φάμελλος

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

20:09:09

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:06:46

Μανώλης Χριστοδουλάκης και Μιχάλης Κατρίνης

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

20:04:54

Οι Δημήτρης Μάντζος και Παύλος Χρηστίδης

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

19:58:58

Τασούλας: Να διατηρήσουμε ακλόνητο το οικοδόμημα της μεταπολίτευσης

Μήνυμα ενότητας και σταθερότητας απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας κατά την ομιλία του, στην Γιορτή για την 51η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «Με ενότητα στα μεγάλα και στα σπουδαία, που πρέπει να μας ενώνουν, σταθερότητα στο εσωτερικό και διεθνή υπόληψη να μπορούμε να ξεπερνούμε κάθε φορά τις Συμπληγάδες που ορθώνονται μπροστά μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της 24ης Ιουλίου για την Γ’ Ελληνική Δημοκρατία και εξήρε τον ρόλο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, κάνοντας λόγο για έναν εμβληματικό ηγέτη, που σφράγισε τις πιο ζωογόνες, τις πιο θεμελιώδεις κατακτήσεις του σύγχρονου Ελληνισμού.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επισήμανε ότι «Η 24η Ιουλίου αποτελεί μια ιστορική καμπή στην πορεία του Ελληνισμού, καθώς σηματοδοτεί την παγίωση των δημοκρατικών θεσμών αλλά και ένα ορόσημο για την πλήρη ένταξη της χώρας στον πυρήνα του δημοκρατικού και ανεπτυγμένου κόσμου. Μια διαδικασία που κορυφώθηκε με την εισδοχή της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες λίγα μόλις χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Οι επιτυχίες αυτές που αποτελούν ίσως τις πιο ζωογόνες, τις πιο θεμελιώδεις κατακτήσεις του σύγχρονου Ελληνισμού έχουν τη σφραγίδα ενός εμβληματικού ηγέτη, του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε, ότι «Όπως κάθε άλλη σημαντική επέτειος, τα 51 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μας δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθούμε τα ιστορικά γεγονότα αλλά και να αποτιμήσουμε τη σημασία τους στο σήμερα, να στοχαστούμε δηλαδή πάνω στον διαρκή διάλογο μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Η διανοητική αυτή άσκηση δεν είναι μόνο σημαντική για την άντληση – χρήσιμων πάντα – διδαγμάτων από την ιστορική εμπειρία αλλά και για την κατανόηση των σημερινών προκλήσεων και την αντιμετώπισή τους. Προκλήσεις που διαρκώς πολλαπλασιάζονται σε μια εποχή αυξανόμενης αστάθειας και αβεβαιότητας, όπως η κλιματική κρίση, η διεθνής οικονομική αστάθεια αλλά και η ένταση των γεωπολιτικών πιέσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας στην ευρύτερη περιοχή της».

Αναφερόμενος στην μαύρη σελίδα της επταετίας, υποστήριξε ότι «Η τραγική επταετία της δικτατορίας δεν αποτέλεσε μόνο συνταγματική εκτροπή αλλά μια πολύπλευρη οπισθοδρόμηση για τη χώρα. Έθεσε σε κίνδυνο τον ιστορικό της προσανατολισμό και την κοινωνική της συνοχή ενώ στο διεθνές επίπεδο οδήγησε την Ελλάδα σε διεθνή ανυποληψία και απομόνωση. Η κατάρρευση του στρατιωτικού καθεστώτος ήρθε τελικά ως αποτέλεσμα της άφρονος πολιτικής της χούντας στο Κυπριακό. Η εισβολή του τουρκικού στρατού στο νησί οδήγησε στην παράνομη κατοχή του 37% του κυπριακού εδάφους. Το εορταστικό κλίμα της σημερινής εκδήλωσης δεν θα πρέπει να συσκοτίζει το γεγονός ότι το Κυπριακό παραμένει μια ανοικτή πληγή και η Λευκωσία η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ολόκληρος ο Ελληνισμός συνεχίζει να στέκεται αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα, για την οποία απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια η αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής από τη νήσο».

Μιλώντας για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ελλάδα και την στρατηγική του για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων του ελληνικού πολιτικού συστήματος, σημείωσε ότι «Όταν σε μια ιστορική στιγμή πλήρη συμβολισμών και συγκινησιακής φόρτισης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεφε το βράδυ της 23ης Ιουλίου 1974 στην Ελλάδα με το αεροσκάφος του Γάλλου προέδρου Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εσταίν, συγκέντρωνε στο πρόσωπό του όλες τις ελπίδες του ελληνικού λαού για μια νέα αρχή. Και πράγματι, ο Καραμανλής δεν αρκέστηκε στην βραχυπρόθεσμη διαχείριση των προκλήσεων της στιγμής αλλά επεδίωξε συνειδητά την οριστική επίλυση όλων των προβλημάτων που ταλάνιζαν το ελληνικό πολιτικό σύστημα επί δεκαετίες. Η μακροπρόθεσμη στόχευση και το κτίσιμο σταθερών και λειτουργικών θεσμών αποτελούσε βασικό χαρακτηριστικό της στρατηγικής του Καραμανλή. Και αυτό καθώς αναλάμβανε όχι μόνο να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της μετάβασης στη Δημοκρατία αλλά και τη διαχείριση μιας εθνικής κρίσης στην Κύπρο».

Υπενθύμισε, επίσης, ότι «Ο ρυθμός των εξελίξεων υπήρξε καταιγιστικός. Άμεση κατάργηση των ανυπόστατων «συνταγματικών ρυθμίσεων» του δικτατορικού καθεστώτος Επιστροφή του στρατού στον θεσμικό του ρόλο με τον πλήρη έλεγχό του από την πολιτική ηγεσία. Νομιμοποίηση των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του Κομμουνιστικού Κόμματος, το οποίο παρέμενε εκτός νόμου από την εποχή του Εμφυλίου. Οι υποδειγματικές εκλογές του Νοεμβρίου του 1974 ολοκλήρωσαν την πρώτη και πιο δύσκολη φάση της δημοκρατικής μετάβασης. Αμέσως μετά, με το αδιάβλητο δημοψήφισμα του Δεκεμβρίου του 1974 λύνεται με σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο το πολιτειακό ζήτημα υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας. Τον Ιούνιο του 1975 ψηφίζεται το πιο άρτιο, σύγχρονο και δημοκρατικό Σύνταγμα στην ελληνική συνταγματική ιστορία. Το Σύνταγμα του 1975 λάμβανε επαρκώς υπόψη τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής πραγματικότητας, προέβλεπε την ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας ως μέσο για την υπέρβαση των αδιεξόδων του παρελθόντος και διατύπωνε ένα ολοκληρωμένο κανονιστικό πλαίσιο για την προσαρμογή της Ελληνικής Έννομης Τάξης στο «Ευρωπαϊκό Κεκτημένο» ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την απρόσκοπτη συμμετοχή της χώρας στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Το Σύνταγμα του 1975, αποδείχθηκε ο μακροβιότερος καταστατικός χάρτης του σύγχρονου ελληνικού κράτους και παρά τις προκλήσεις, τις οποίες κατάφερε με επιτυχία να ξεπεράσει, παραμένει η βάση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Αναφορικά με τις προσπάθειες Καραμανλή για την θωράκιση του νέου πολιτεύματος και την ανασύσταση των δημοκρατικών θεσμών στο εσωτερικό της χώρας, υπογράμμισε ότι «Παράλληλα με την ανασύσταση των δημοκρατικών θεσμών στο εσωτερικό, οι κυβερνήσεις Καραμανλή προχώρησαν αποφασιστικά στη θωράκιση του νέου πολιτεύματος βασιζόμενες σε δύο πυλώνες. Ο ένας ήταν η αναδιοργάνωση του στρατεύματος, του οποίου η επιχειρησιακή ικανότητα είχε υπονομευθεί σοβαρά από την κακοδιοίκηση της χούντας – αδιάψευστος μάρτυρας, η τραγική επιστράτευση του Ιουλίου του 1974. Η προάσπιση της ανεξαρτησίας της χώρας και η διασφάλιση της αποτρεπτικής της ικανότητας απέναντι σε εξωτερικές απειλές βρισκόταν – και βρίσκεται – σε άμεση συνάρτηση με την παγίωση και εύρυθμη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Ο δεύτερος πυλώνας ήταν η στρατηγική απόφαση της προσχώρησης στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, η οποία πρέπει να ιδωθεί ως συστατικό τμήμα της δημοκρατικής μετάβασης αυτής καθαυτής. Ως μέλος της Ενωμένης Ευρώπης από το 1981, η Ελλάδα θα αποκτούσε μια πρόσθετη εγγύηση για το δημοκρατικό της πολίτευμα, θα ενίσχυε την ασφάλεια της αλλά και θα διασφάλιζε την κοινωνική και οικονομική της ανάπτυξη. Επίσης βασικές προϋποθέσεις για την πολιτική σταθεροποίηση της χώρας και την παγίωση της θέσης της στον Δυτικό Κόσμο».

Περιγράφοντας, την επιτυχία και την ταχύτητα της ελληνικής μετάβασης στη δημοκρατία, που ξάφνιασαν και τους πιο αισιόδοξους παρατηρητές, ο κ. Τασούλας σημείωσε ότι «Βασικό συστατικό της επιτυχίας ήταν η εμμονή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ενότητα του εσωτερικού μετώπου, στην καλλιέργεια ήπιου πολιτικού κλίματος και στην αποφυγή των εντάσεων που χαρακτήριζαν διαχρονικά την ελληνική πολιτική ιστορία. Ενδεχόμενη αναβίωση των παλαιών πολιτικών συγκρούσεων θα μπορούσε άλλωστε να εκτροχιάσει όλο το εγχείρημα του εκδημοκρατισμού. Η μεταπολίτευση, με την στενή έννοια της δημοκρατικής μετάβασης, αποτελεί πυξίδα για το μέλλον και εθνική παρακαταθήκη. Έδειξε ότι με το εθνικό μέτωπο αρραγές, και με την απαραίτητη πολιτική βούληση για την υπέρβαση των αδιεξόδων του παρελθόντος, η Ελλάδα κατάφερε να αλλάξει σελίδα και να αφήσει οριστικά πίσω της μια μακρά περίοδο θεσμικής κρίσης και αβεβαιότητας».

Καταλήγοντας, παρατήρησε ότι «Βρισκόμαστε πια στη δεύτερη πεντηκονταετία ζωής της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας και το θεσμικό πλαίσιο που συστάθηκε το 1974-5 έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του. Το ίδιο ανθεκτικές και εθνικά επωφελείς αποδείχθηκαν και οι στρατηγικές αποφάσεις που ελήφθησαν εκείνη την περίοδο για τη διεθνή θέση της χώρας». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «Οι αλλεπάλληλες κρίσεις των τελευταίων χρόνων και η πολιτική οξύτητα που δυστυχώς συνεχίζει να χαρακτηρίζει σε πολλές περιπτώσεις την πολιτική μας ζωή δεν κατάφεραν να κλονίσουν σοβαρά το μεταπολιτευτικό οικοδόμημα» και κατέληξε με την προτροπή «Ας το διατηρήσουμε, λοιπόν και εμείς το ίδιο ακλόνητo, ώστε με ενότητα στα μεγάλα και στα σπουδαία, που πρέπει να μας ενώνουν, σταθερότητα στο εσωτερικό και διεθνή υπόληψη, να μπορούμε να ξεπερνούμε κάθε φορά τις Συμπληγάδες, που ορθώνονται μπροστά μας!».

 

19:57:03

Στις 20:00 ξεκίνησε η ομιλία του Κωνσταντίνου Τασούλα

Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, ξεκίνησε την ομιλία του ακριβώς στις 8 το βράδυ.

19:55:51

Αρκετές οι αφίξεις στο Προεδρικό Μέγαρο

Στη δεξίωση δίνουν το «παρών» αρχηγοί κομμάτων, πλήθος πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της χώρας, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των τεχνών, του αθλητισμού και άλλοι.

Σημειώνεται ότι την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στη δεξίωση γνωστοποίησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Επίσης, δεν παρίσταται ούτε ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

Παιδιά που είχαν αριστεύσει στις Πανελλήνιες 2024, αλλά και ο Γκόγκα Λεμπιάν, ο άνθρωπος που βούτηξε στον Αραχθο για να σώσει τα παιδιά που -δυστυχώς- έχασαν τη ζωή τους, ήταν μεταξύ των πρώτων που μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ιωάννα Τούνη Chevron Left
Ιωάννα Τούνη: Οι λόγοι που χώρισα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν είναι ένας ή δύο
Άστραψαν πάνω τους τα φλας - Εικόνες από τις λαμπερές εμφανίσεις στο Προεδρικό
Chevron Right