Πολιτική

Ο Σκέρτσος κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για… «κλόπυ πέιστ» συνθημάτων

«Σημασία, προφανώς, έχουν οι πολιτικές που κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών. Και όχι τα συνθήματα. Αλλά και το «κλόπυ πέιστ» έχει τα όρια του», ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος.
Άκης Σκέρτσος
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου περιμένει να ακούσει την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ και κυρίως τι έχει να αντιπροτείνει σε σχέση με αυτά που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άκης Σκέρτσος κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «κλόπυ πέιστ» συνθημάτων.

«Ο κ. Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ μιλάει τελευταία για ένα «συμβόλαιο αλήθειας» με τους πολίτες παραπέμποντας στη «συμφωνία αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2016.

Η κα. Αποστολάκη ψέγει τον Πρωθυπουργό για συναλλακτική αντίληψη περί πολιτικής επειδή την Κυριακή χρησιμοποίησε τη φράση «αυτό είναι το συμβόλαιό μου με τους πολίτες», ξεχνώντας ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου εξελέγη το 1981 με σύνθημα το «συμβόλαιο με το λαό»…αλλά και πολύ πιο πρόσφατα το «συμβόλαιο αλήθειας» του κ. Τσουκαλά.

Και τέλος μαθαίνουμε ότι το νέο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ θα είναι «μια Ελλάδα για όλους», μια πολύ κοντινή παραλλαγή δηλαδή του κεντρικού μηνύματος της εθνικής στρατηγικής που υλοποιεί η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια για τα άτομα με αναπηρία με στόχο «Μια Ελλάδα με όλους, για όλους».

Σημασία, προφανώς, έχουν οι πολιτικές που κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών. Και όχι τα συνθήματα. Αλλά και το «κλόπυ πέιστ» έχει τα όρια του», έγραψε ο υπουργός Επικρατείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και λίγο αργότερα τα επανέλαβε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action24.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μωρό Βρέφος Chevron Left
Πάτρα: Αποκάλυψη για τον θάνατο 2,5 μηνών βρέφους - Ο ίδιος ιατροδικαστής με Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου