Πολιτική

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης είναι συντελεστής πολιτικής αστάθειας και οπισθοδρόμησης των θεσμών

«Το παραμύθι της ελάφρυνσης των νοικοκυριών, δεν πουλάει πια. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζουν στο πετσί τους την ακρίβεια Μητσοτάκη», είπε ο Κώστας Τσουκαλάς.
Κώστας Τσουκαλάς
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - INTIME

«Ο πρωθυπουργός καταγγέλλει τα fake news, αλλά ο κ. Μυλωνάκης και ο κ. Μπουκώρος εδώ και πέντε μέρες δεν διαψεύδουν τον κ. Σάλμα. Ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία συνεχίζει να αρνείται να κληθούν οι κρίσιμοι μάρτυρες για να διαλευκανθεί η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ», ανέφερε ο Κώστας Τσουκαλάς σε ανακοίνωση του με αφορμή τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο για τη φωτογραφία του, στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Όσο για το παραμύθι της ελάφρυνσης των νοικοκυριών, δεν πουλάει πια», συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προσθέτοντας ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζουν στο πετσί τους την ακρίβεια Μητσοτάκη».

Ο κ. Τσουκαλάς σχολίασε ότι «πράγματι, ο ρεαλισμός είναι παράγοντας σταθερότητας, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συντελεστής πολιτικής αστάθειας και οπισθοδρόμησης των θεσμών», για να σημειώσει στη συνέχεια πως «οι πολίτες ζητούν σταθερότητα με πολιτική αλλαγή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσιμιτσέλης εναντίον Ουγγαρέζου: «Όταν έχω ένα φίλο στο χώρο, περιμένω να μη με θάψει»