Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για να αποσταλεί στο Ευρωκοινοβούλιο δικογραφία σε βάρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που αφορά καταγγελίες ότι, η Πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» πλαστογράφησε στοιχεία εκλογέων, για να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό 200 υπογραφών ελλήνων πολιτών, που απαιτεί ο νόμος, για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της.
Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συγκέντρωσε στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία αναμένεται να αποσταλούν στο Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να δοθεί η άδεια της Ευρωβουλής, ώστε να προχωρήσει η έρευνα που διενεργεί η Ελληνική Δικαιοσύνη κατά της Προέδρου της «Φωνής Λογικής».
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ανοίξει φάκελο σε βάρος της κ. Λατινοπούλου, για διερεύνηση τυχόν τέλεσης των αξιόποινων πράξεων της πλαστογραφίας και της εξαπάτησης εκλογέων κατ’ εξακολούθηση.