Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η κ. Μπακογιάννη προσπαθεί να επιβάλλει ομερτά για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη περί φυλακίσεων για όσους μιλήσουν για το σκάνδαλο υποκλοπών, παραβιάζοντας το απόρρητο.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την Ντόρα Μπακογιάννη για προσπάθεια επιβολής ομερτά μετά τις δηλώσεις της ότι θα φυλακιστεί 10 χρόνια όποιος παραβιάσει το απόρρητο για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ με τον πλέον κυνικό τρόπο προσπάθησε να επιβάλλει την ομερτά, που επιδιώκει διακαώς η κυβέρνηση της ΝΔ για να κρατήσει την αλήθεια στο σκοτάδι λέγοντας ότι όποιος παραβιάσει το απόρρητο, θα πάει για κακούργημα και θα μπει 10 χρόνια φυλακή.

Ο ελληνικός λαός μπορεί να μάθει με νόμιμο τρόπο την αλήθεια εκτός και αν η ΝΔ έχει αποφασίσει να την θυσιάσει συνεχίζοντας τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και προβοκατόρικων δημοσιευμάτων ενθυμούμενη στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της.

Ο Πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από το απόρρητο», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Ήρθε η ώρα βάσει της δυνατότητας που του δίνει το άρθρο 14 παρ. 4 ν. 3649/2008, να το άρει για τους υφισταμένους του στην ΕΥΠ και θεσμικά η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και η Εξεταστική Επιτροπή να ενημερωθούν για τον λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Εξάλλου, δημόσια προχθές ο Πρόεδρος της Βουλής επισήμανε τις εξουσίες της Εξεταστικής Επιτροπής και έδειξε και την οδό παράκαμψης της ούτως ή άλλως προσχηματικής επίκλησης του απορρήτου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Αθήνα σε Τουρκία: Κινείστε στα όρια της επιστημονικής φαντασίας - Επιστολές Δένδια σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΗΕ
O Jason Momoa ξύρισε το κεφάλι του - Το μήνυμά του για την προστασία του περιβάλλοντος
Chevron Right