Ο Νίκος Μωραΐτης έστρεψε τα βέλη του στην Μαρία Καρυστιανού και με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Χ και αναφερόμενος σε όσους πίστεψαν την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών, τόνισε ότι «οφείλουν μια μεγάλη συγνώμη».
Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε όσους διαπόμπευσαν τους συγγενείς των θυμάτων λέγοντας ότι «όσοι τους διαπόμπευσαν για να υπερασπιστούν φανατικά ένα μόνο πρόσωπο, την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Καρυστιανού, τους οφείλουν μία μεγάλη συγγνώμη».
Ολόκληρη η ανάρτηση του στοιχουργού:
«Οι γονείς και συγγενείς των Τεμπών κατάλαβαν νωρίς. Όσοι τους διαπόμπευσαν για να υπερασπιστούν φανατικά ένα μόνο πρόσωπο, την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Καρυστιανού, τους οφείλουν μία μεγάλη συγγνώμη. Να δούμε αν θα έχουν το θάρρος να την πουν».
Οι γονείς και συγγενείς των Τεμπών κατάλαβαν νωρίς. Όσοι τους διαπόμπευσαν για να υπερασπιστούν φανατικά ένα μόνο πρόσωπο, την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Καρυστιανού, τους οφείλουν μία μεγάλη συγγνώμη. Να δούμε αν θα έχουν το θάρρος να την πουν.
— Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) January 19, 2026
«Θα φτάσουμε στις εποχές που πετσόκοβαν αλμπάνηδες το γυναικείο σώμα;»
Νωρίτερα, ο Νίκος Μωραΐτης «επιτέθηκε» στην Μαρία Καρυστιανού σε άλλη ανάρτησή του με αφορμή τις δηλώσεις της για τους αγρότες.
«Θέμα δημόσιας διαβούλευσης το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση; Θα κάνουμε debate για το εάν η γυναίκα έχει δικαίωμα στο σώμα της το 2026; Θα φτάσουμε στις εποχές που πετσόκοβαν αλμπάνηδες το γυναικείο σώμα επειδή ήταν παράνομες οι αμβλώσεις;» και πρόσθεσε: «Και μόνο που, λόγω της δημοτικότητας της κυρίας Καρυστιανού, ανοίγει τέτοια συζήτηση σήμερα στη χώρα είναι ανατριχιαστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Θέμα δημόσιας διαβούλευσης το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση; Θα κάνουμε debate για το εάν η γυναίκα έχει δικαίωμα στο σώμα της το 2026; Θα φτάσουμε στις εποχές που πετσόκοβαν αλμπάνηδες το γυναικείο σώμα επειδή ήταν παράνομες οι αμβλώσεις;
Και μόνο που, λόγω της…
— Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) January 19, 2026


