Πολιτική

Κασσελάκης: Νέο χτύπημα στη ΝΔ για την «αριστεία» – «Κύριε Μαρκόπουλε έχετε πτυχίο;»

«Εντάξει το φανταζόμασταν ότι έχει ξεμείνει από πάγκο ο Μητσοτάκης». Στο στόχαστρο του Κασσελάκη ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
Κασσελάκης: Νέο «χτύπημα» στη ΝΔ για την αριστεία - «Κύριε Μαρκόπουλε έχετε πτυχίο;»
EUROKINISSI

Μετά το σίριαλ με τις «σπουδές» του Μακάριου Λαζαρίδη στο… Southeastern College, ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει νέο μέτωπο με την κυβέρνηση για το αφήγημα της «αριστείας», βάζοντας αυτήν τη φορά στο στόχαστρο τον Δημήτρη Μαρκόπουλο για το δικό του πτυχίο.

Συγκεκριμένα, μέσω βίντεο που ανάρτησε στο Χ, ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» αρχικά συνδέει τις περιπτώσεις των δύο γαλάζιων στελεχών, υποστηρίζοντας ότι η ανέλιξή τους αποτελεί «επιβράβευση» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση τους σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η Εξεταστική για τα Τέμπη και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, διερωτάται αν αυτές οι επιλογές αντανακλούν την έννοια της «αριστείας» που προβάλλει η κυβέρνηση.

Κασσελάκης: «Κύριε Μαρκόπουλε έχετε πτυχίο;»

«Μετά τον “άριστο” Μακάριο Λαζαρίδη που παρανόμως προσλήφθηκε δύο φορές στο παρελθόν ως ειδικός επιστήμονας, συνέχεια με τον βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλο. Και οι δύο επιβραβεύτηκαν από Μητσοτάκη (υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και κοινοβoυλευτικός εκπρόσωπος) για το “σθένος” τους στις εξεταστικές του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ και του εγκλήματος των Τεμπών», αναφέρει αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για ακόμη ένα «κοινό τους σημείο, τις σπουδές!».

«Κύριε Μαρκόπουλε, έχετε πτυχίο όπως αναφέρεται σε διάφορα sites, ναι ή όχι;

Και αν έχετε γιατί δεν αναφέρετε το πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοιτήσατε στο βιογραφικό σας;

Και κύριε Μητσοτάκη, αυτό εννοείτε τελικά ‘αριστεία’;», σημειώνει στην ανάρτηση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδεύει την ανάρτηση με ένα βίντεο, στο οποίοα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εντάξει το φανταζόμασταν ότι έχει ξεμείνει από πάγκο ο κ. Μητσοτάκης, αλλά τώρα να προωθήσει τον άλλον βουλευτή του (Δημήτρη Μαρκόπουλο) που “ξέπλενε” το άλλο σκάνδαλό του, με τα Τέμπη και έλεγε ότι ήταν γουρλίδικη η επιτροπή, ε αυτό είναι μία προσβολή.

Έλα μου ντε που ούτε αυτό φαίνεται να έχει πτυχίο ή τουλάχιστον δεν το παρουσιάζει στο βιογραφικό του. Να μας πει λοιπόν ο κ. Μαρκόπουλος που μου έλεγε εμένα για γκρίζες μπίζνες, ανάθεμα και καταλαβαίνει τι πάει να πει ισολογισμός, να μας πει αυτός, που σπούδασε τελικά πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία, ό,τι και να σπούδασε αυτός. Πού πήγε πανεπιστήμιο και πού σπούδασε αυτός; Πουθενά, δεν υπάρχει δεν το βρίσκουμε πουθενά το πανεπιστήμιό του.

Ρε παιδιά εσείς στη ΝΔ, 150 και βουλευτές έχετε, έναν με ένα πτυχίο της προκοπής δεν μπορείτε να μας παρουσιάσετε; Φαίνεται ότι το κριτήριο επιλογής και προώθησης του Μητσοτάκη πλέον είναι, πρώτον, να έχει ξεπλύνει τις ευθύνες του μέσα στη βουλή και δεύτερον, να είσαι είτε διευθυντικό στέλεχος στο «Πρώτο Θέμα» ή σε κάποια άλλη φυλλάδα της επιρροής του ή να είσαι μετακλητός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Στενά Ορμούζ κλείσιμο από Ιράν Chevron Left
Το Ιράν ανακοίνωσε το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ