Πολιτική

Ταραντίλης: Ο Τσίπρας αναλαμβάνει το ρίσκο να κολλήσουν άνθρωποι στις πορείες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προσκαλεί «σε συγκεντρώσεις και πορείες αυτό το κρίσιμο διάστημα που η κοινωνία δίνει μάχη με την πανδημία».

 

Ανευθυνότητα καταλογίζει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, με αφορμή αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην αποψινή του συνέντευξη, για τις πορείες εν μέσω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταραντίλης αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας λοιπόν αναλαμβάνει το ρίσκο να κολλήσουν άνθρωποι στις πορείες. Πώς γίνεται να αδιαφορεί κάποιος για τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την υγεία των πολιτών;

Πόσο υποκριτικό είναι να καταγγέλλει την Κυβέρνηση για ανεπάρκεια μέτρων, όταν ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την παραβίασή τους;

Πόσο ανεύθυνο είναι να προσκαλεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε συγκεντρώσεις και πορείες αυτό το κρίσιμο διάστημα που η κοινωνία δίνει μάχη με την πανδημία;».

«Η υγεία των συνανθρώπων μας πρέπει να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα όλων μας», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κολοσσός - Προμηθέας Πάτρας 68-73: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα (vid)
Γαλλία: Ξεπέρασε τους 80.000 θανάτους από κορονοϊό
Chevron Right