Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των τριών πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις τραγικές εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα του Ρεθύμνου και του Γυθείου.
Σε δήλωσή του, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συναδέλφους των δύο πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους, δίνοντας μάχη με τις φλόγες στο Ρέθυμνο, αλλά και του πυροσβέστη που απεβίωσε στο Γύθειο.»
Παράλληλα, στάθηκε στο έργο όσων συνεχίζουν να επιχειρούν στα μέτωπα των πυρκαγιών, σημειώνοντας:
«Η σκέψη μας είναι μαζί τους, όπως και μαζί με όλους τους πυροσβέστες, εθελοντές, εκπρόσωπους των σωμάτων ασφαλείας, που δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα, εν μέσω μιας νέας σκληρής πραγματικότητας την οποία καλούνται κάθε χρόνο να αντιμετωπίσουν».


