Πολιτική

Πλεύρης: Θα γίνουν τα νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγής του χρονοδιαγράμματος ούτε θέμα μη ολοκλήρωσης του έργου, είπε ο Θάνος Πλεύρης αναφορικά με την κατασκευή των νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη, με δωρεά του του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Θάνος Πλεύρης είπε σήμερα από τη Βουλή ότι τα νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη θα κατασκευαστούν με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε σε σχετική αναφορά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, για την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού, εξηγώντας ότι «η διαγωνιστική διαδικασία απέβη άκαρπη επειδή οι προσφορές ήταν ανώτερες του ύψους της δωρεάς και γι’ αυτό θα γίνει άλλη διαδικασία».

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς την εκτέλεση των έργων και αυτά θα ολοκληρωθούν κανονικά. Επίσης, δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγής του χρονοδιαγράμματος ούτε θέμα μη ολοκλήρωσης του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 57χρονος μετά από φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων
Δικηγόροι προς Μητσοτάκη: Να ανασταλούν άμεσα όλοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας
Chevron Right