Χατζηγιαννάκης: Κάηκαν πολλά στρέμματα δάσους - Μεγάλο μέρος αυτού είναι natura

«Βρισκόμενοι στο χωριό Μακρυμάλλη, που εχθές εκκενώθηκε και ευτυχώς δεν κάηκε κανένα σπίτι, καθώς και στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που συνδράμουν στο τιτάνιο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς, στους πυροσβέστες, στους εθελοντές και τους χειριστές», ανέφερε σε δήλωση του ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρέθηκε στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές.
Χατζηγιαννάκης: Κάηκαν πολλά στρέμματα δάσους - Μεγάλο μέρος αυτού είναι natura

Γράφει ο

19:49 - 14/08/2019
Τελευταία ενημέρωση: 19:57 - 14/08/2019

«Δίπλα τους βρίσκονται όλοι οι Ευβοιείς, οι οποίοι βοηθούν με κάθε τρόπο, κυρίως να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές και τα σπίτια», πρόσθεσε.

«Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη καθώς κάηκαν πολλά στρέμματα δάσους, με μεγάλο μέρος αυτού να είναι natura», αναφέρεται ακόμα στη σχετική ανάρτηση του βουλευτή στα κοινωνικά δίκτυα.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι μαζί, χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες, πρέπει να στηρίξουμε τους πληγέντες συμπολίτες και να λάβουμε δραστικά μέτρα από την επόμενη ημέρα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πολιτική προστασία, στην εποχή της ακραίας κλιματικής αλλαγής», κατέληξε ο κ.Χατζηγιαννάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες (photos - video)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων