ΝΔ για Novartis: Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια

«Ρεβάνς ζητά όποιος έχει ηττηθεί. Και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για σκάνδαλο «συγκάλυψης και ρεβανσισμού», αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.
ΝΔ για Novartis: Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια
iEidiseis

iEidiseis

19:59 - 13/09/2019
Τελευταία ενημέρωση: 20:09 - 13/09/2019

«Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια», προστίθεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς και συνεχίζει: «Ας μην την προσβάλλουν, λοιπόν, οι οπαδοί του "ή εμείς ή αυτοί".

Και όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα "Ρασπούτιν" ας μην προκαλούν την μνήμη των Ελλήνων.

Είπαμε: Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε».

ΣΥΡΙΖΑ: 2ο σκάνδαλο

«Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Νοβάρτις ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν», ανέφερε νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια των εξελίξεων στην υπόθεση Novartis περί διαβίβασης δικογραφίας στη Βουλή προκειμένου αυτή να διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.

«Οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους», υπογραμμίζει η Κουμουνδύρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων