Εντός της ημέρας η τροπολογία για τον μη υποβιβασμό ΠΑΟΚ-Ξάνθης - Τι θα προβλέπει

Τον κίνδυνο αφαίρεσης 3-10 βαθμών (και όχι του υποβιβασμού) θα αντιμετωπίζουν οι ομάδες σε περιπτώσεις σαν αυτή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, σύμφωνα με τη νέα διάταξη που αποφάσισε να περάσει η κυβέρνηση
Εντός της ημέρας η τροπολογία για τον μη υποβιβασμό ΠΑΟΚ-Ξάνθης - Τι θα προβλέπει
iEidiseis

iEidiseis

16:22 - 28/01/2020
Τελευταία ενημέρωση: 16:39 - 28/01/2020

Αλλάζουν τα δεδομένα άμεσα για περιπτώσεις όπως αυτή που γνωμοδότησε η ΕΕΑ, με νομοθετική ρύθμιση που η κυβέρνηση αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας από τη Βουλή.

Σε αυτή, δεν θα προβλέπεται υποβιβασμός σε υποθέσεις όπως του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, από κυβερνητικές πηγές, προκύπτει πως βρίσκεται στα σκαριά τροπολογία που θα προβλέπει πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από τρεις ως δέκα βαθμούς.

Μάλιστα, αναμένεται η τροπολογία να κατατεθεί στη Βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος και εισηγητής της θα είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα που ανέφερε σχετικά το πρωί της Τρίτης για το συγκεκριμένο θέμα και το πόρισμα της ΕΕΑ «θα περιμένετε μέσα στη μέρα κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων