Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Ο Αλέξης Μητρόπουλος μίλησε στο iEidiseis για τον απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία οδήγησε στις σημερινές αυξήσεις που έγιναν σε συντάξεις και τόνισε πως σύντομα αναμένεται μία ακόμα πιο κρίσιμη απόφαση για το σύνολο των συνταξιούχων.    

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς, μίλησε στο iEidiseis για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην εστίαση. Πολλοί επιχειρηματίες αδυνατούν ν’ αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. 

«Καταστροφικό για τον ήδη πτωχευμένο κλάδο μας», δηλώνει στο iEidiseis ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, όσον αφορά στο σχέδιο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας».

Δύο γυναίκες αποκαλύπτουν στο iEidiseis τι έγινε στην Κυψέλη το βράδυ της Παρασκευής. Η μία εξ αυτών βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ενώ ή άλλη προσήχθη στη ΓΑΔΑ χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ εκεί όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια.

«Ο κλάδος οδηγείται ολοταχώς προς την πτώχευση», δηλώνει στο iEidiseis για τα ταξί, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε οριακά επίπεδα βρίσκονται ιδιοκτήτες ιδιωτικών γυμναστηρίων στην Ελλάδα, καθώς και χιλιάδες εργαζόμενοι. Έκκληση προς την κυβέρνηση απηύθυνε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννης Γκόβας.

Κινητοποιήσεις που ενδέχεται ν’ αποτρέψουν το άνοιγμα των καταστημάτων την 1η Ιουνίου έρχονται στην εστίαση. «Ανάλγητη η κυβέρνηση. Πληρώσαμε 4 μνημόνια, δεν θα πληρώσουμε και τον κορονοϊό», δηλώνει στο iEidiseis ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, που τονίζει πως 400.000 εργαζόμενοι είναι στο αέρα.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ενίσχυσης», δήλωσε στο iEidiseis ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Οι επιχειρήσεις είναι σε οριακό σημείο ανεξάρτητα από την ημερομηνία ανοίγματος των καταστημάτων, τονίζει. Μίχαλος: Η κυβέρνηση θα πρέπει να επανεξετάσει τα 7 στάδια.

Ο κορονοϊός στην Ελλάδα τελειώνει τέλη Μαΐου όμως πιθανότατα θα έχουμε ένα νέο κύμα από φθινόπωρο τονίζει ο Γ. Τούντας, ενώ ο Αλκ. Βατόπουλος λέει πως «δεν θα βγούμε όλοι μαζί» αναφερόμενος στην άρση των μέτρων. 

Η επάνοδος στην κανονικότητα θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, με άρση των περιοριστικών μέτρων κατά κανόνα σε αντίστροφη πορεία από αυτήν που εφαρμόστηκαν, δηλώνει στο iEidiseis ο πρύτανης ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος.

Σελίδα 1 από 453

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις