Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως άπαντες θα θυμούνται το 2020 με πολύ άσχημο τρόπο. Είναι επίσης σίγουρο πως πολλοί βλέπουν το 2021 σαν έναν δρόμο που «υπόσχεται» να τους οδηγήσει σε πιο χαρούμενες ημέρες. Ας δούμε γιατί. 

Άνθρωποι που γνωρίζουν πόσο βυθίστηκε η ελληνική οικονομία το 2020, μίλησαν στο iEidiseis για τα συντρίμμια που αφήνει πίσω της η διττή κρίση που βιώνουμε και εξέφρασαν τις εκτιμήσεις τους για τον μέλλον, που δυστυχώς δεν προοιωνίζεται και τόσο φωτεινό…  

Κραυγή αγωνίας από εργαζόμενο στον επισιτισμό, ο οποίος τονίζει στο iEidiseis πως ο κλάδος παραμένει αθωράκιστος απέναντι στις δυσβάσταχτες συνέπειες της νέας οικονομικής κρίσης. Χριστούγεννα με επίδομα 534 ευρώ.

Οι αυτοαπασχολούμενοι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για τον κλάδο, δηλώνει στο iEidiseis ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Ευθύμιος Λυμπερόπουλος.    

Πανελλήνια πρωτιά για την ομάδα ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Θα εκπροσωπήσει στη χώρα μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.   

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (ΠΟΦ), Σπύρος Διαμαντόπουλος, μίλησε στο iEidiseis για το οικονομικό αδιέξοδο στ’ οποίο έχει περιέλθει ο κλάδος.  

Για τους Τραμπ και Μπάιντεν δεν αρκεί το θετικό αποτέλεσμα στις αμερικανικές εκλογές για να κυβερνήσουν την επόμενη ημέρα.   

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να νικήσει στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές. Όλα τα δεδομένα.  

Άνθρωποι όλων των ηλικιών με πανό και σημαίες έχουν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης για τη δίκη της Χρύσης Αυγής

Μέτρα τύπου Πολυτεχνείου εφαρμόζει η ΕΛΑΣ γύρω από το Εφετείο ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής. Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις φορέων, οργανώσεων και πολιτικών κομμάτων. 

Σελίδα 1 από 454

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις