Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Περαιτέρω «ξεζούμισμα» των εργαζομένων, με τη δεκάωρη εργασία και τη μη πληρωμή των εργασιών. Επιδίωξη των ρυθμίσεων και η παρεμπόδιση του απεργιακού δικαιώματος.

Με ταχύτητα …Ρα Τα Πλαν η αντίδραση των αρμοδίων υπουργών στον προπηλακισμό του Πρύτανη! Την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου ζητάει ουσιαστικά ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ γνωστός αρθρογράφος επιχειρεί να ταυτίσει στελέχη του ΚΚΕ με τους χρυσαυγίτες!

Συγκλονιστικά στοιχεία από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ με συνέντευξή του στο iEidiseis. Στην Αττική έχουμε 133 κλίνες ΜΕΘ γενικών περιστατικών όλες γεμάτες και 144 κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά κορονοϊού, αποκαλύπτει, ενώ τονίζει πως απαιτούνται πάνω από 100.000 τεστ ημερησίως.

Ο επικεφαλής της επιτροπής δεν μπορεί να γίνεται η «αιχμή του δόρατος» για να χτυπήσεις τους αντιπάλους σου και, μάλιστα, «καθοδηγώντας» μέσα ενημέρωσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Η λήψη των έκτακτων μέτρων αποδεικνύει πως αιτίες του κορονοϊού δεν ήταν οι νέοι που στοχοποιούνται σε κάθε πτυχή της ζωής τους, ούτε ήταν –μόνο- οι πλατείες και τα πάρτι. Πίσω από αυτά τα ιδεολογήματα επιχειρήθηκε να κρυφτούν οι κυβερνητικές ευθύνες και η προτεραιότητα στην οικονομία έναντι της υγείας.

Το συγκοινωνιακό έργο έχει μειωθεί ακόμα και με την προσθήκη των ΚΤΕΛ, αποκαλύπτει το στέλεχος του συνδικάτου του ΟΟΣΑ και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΑ! Οι αποσπάσεις στα πολιτικά γραφεία αυξήθηκαν υπερβολικά τον τελευταίο χρόνο, μιλάμε για μια αύξηση πάνω από 30%!

Γιατί τις «ενοχλητικές φωνές» τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να τις επιζητούν.

Σοβαρά ερωτηματικά από τις ανακοινώσεις και την ενημέρωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Μια ατυχής στιγμή! Η δήλωση πως «είναι αδύνατον να επενδύσουμε αυτή τη στιγμή με περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μαζικής μεταφοράς» ταιριάζει περισσότερο σε κυβερνητικό εκπρόσωπο και όχι στον επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής, ενώ ήδη διαψεύστηκε η εκτίμηση πως «έμαθε η Θεσσαλονίκη» στην αντιμετώπιση του κορονοϊού!

Ο νέος πτωχευτικός είναι νόμος-λαιμητόμος που θα οδηγήσει σε αναγκαστική πτώχευση επαγγελματίες, επιχειρηματίες και, για πρώτη φορά, και φυσικά πρόσωπα, τονίζει ο πρώην υπουργός. Κατηγορώ στην κυβέρνηση γιατί δεν αγοράζει λεωφορεία και δεν προσλαμβάνει σε υγεία και παιδεία με χρήματα από το ΕΣΠΑ.

 

Σελίδα 1 από 70

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις