Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Πού αποσκοπεί η συνέχιση και αναβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων σε όλο το Αιγαίο, αλλά και τον Έβρο, με κορυφαία κίνηση τις έρευνες στα έξι ναυτικά μίλια από Ρόδο, Κάρπαθο και... Κρήτη!

 

Στόχος είναι έως το τέλος του χρόνου να έχουν αποχωρήσει όλοι, ώστε να αποσυμφορηθούν οι δομές των νησιών του Αιγαίου.

Ρηματική διακοίνωση και στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα, όπου καταγγέλλεται ως άκυρο το τουρκολυβικό μνημόνιο. Στην Αθήνα ο Ντι Μάγιο, με θέμα και την υπογραφή ΑΟΖ με την Ιταλία. Ερωτηματικά δημιουργεί η δήλωση του τούρκου πρέσβη στην Αθήνα ότι η Άγκυρα έχει ζητήσει πολλές φορές διάλογο από την ελληνική κυβέρνηση.

 

Να κόψει διαρροές προς τη Νέα Δημοκρατία, να φέρει πίσω κάποιους ψηφοφόρους που πήγαν ΣΥΡΙΖΑ. Η δυσκολία της Χαριλάου να επιλέξει μακροπρόθεσμη στρατηγική.

 

Από το παρασκήνιο, η αντιπαράθεση φαίνεται να περνά και στο προσκήνιο. Οι επιθέσεις και οι απαντήσεις.

 

Ποιοι είναι οι «5-6», στους οποίους αναφέρθηκε ο κ. Ιερώνυμος με τη συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

 

«Πρόβλημα αμφισβήτησης, πόσο μάλλον υπονόμευσης του Τσίπρα δεν υπάρχει», δηλώνει ο «θεωρητικός» Χρ. Παπαδόπουλος της «Κίνησης των 53+», σημειώνει ,όμως, πως «πρόβλημα συλλογικότητας υπήρχε και υπάρχει ως ένα βαθμό και σήμερα». Γιατί λέει όχι στην αλλαγή του ονόματος και στην εκλογή προέδρου από τη βάση, γιατί εκτιμά πως η ΝΔ δύσκολα θα εξαντλήσει την τετραετία.

«Κάθε Μνημόνιο καίει κι έναν πρωθυπουργό», δηλώνει ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 στη συνέντευξή του, ενώ προβλέπει «χρεοκοπία των τραπεζών και επίσημα». «Κανείς σοβαρός τραπεζίτης ή οικονομολόγος δεν θεωρεί τον κ. Στουρνάρα επιτυχημένο κεντρικό τραπεζίτη», αναφέρει, τι λέει για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Τι απαντά στο ερώτημα γατί δεν έγινε Εξεταστική σε βάρος του.

Τον Ιούνιο η συνεδρίαση της ΚΕΑ, απόφαση για Συνέδριο το φθινόπωρο, ποιο θα είναι το νέο όνομα. Διιστάμενες απόψεις για ελληνοτουρκικά και ευρωπαϊκά, γκρίνιες για υποβάθμιση των συμμάχων στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Το παρασκήνιο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου 

Ο μεγάλος μας τραγουδιστής τοποθετείται σχετικά με τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για την επιλογή των παραστάσεων στους αρχαιολογικούς χώρους 

Σελίδα 1 από 23

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ