Showman, μίμος, social media persona -μην ξεχνάμε τις απίθανες μιμήσεις του που μας κράτησαν παρέα όσο διήρκεσε η καραντίνα μέσα από το Instagram- και, πλέον, συγγραφέας.
Μόλις λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας παράστασής του «Πάμε γι’ άλλα» στο θέατρο Άλσος, ο Τάκης Ζαχαράτος μας συστήνεται με το νέο του πόνημα, το μυθιστόρημα «Πάστα Σεράνο», που κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Πρόκειται για την πρώτη λογοτεχνική προσπάθεια του performer, μια σπαρακτική αφήγηση, κόντρα στην «φυσιογνωμία» του δημιουργού ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε πιο «ανάλαφρα» θέματα.
Ο Τάκης Ζαχαράτος θα βρεθεί σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 19:00 στο κατάστημα Public Golden Hall, για να μιλήσει για το βιβλίο του σε μία εκδήλωση που θα μεταδοθεί μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.
Μαζί του θα συνομιλήσουν οι Έλλη Στάη, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Ξανθούλης, Γιώργος Περρής και Πέγκυ Τρικαλιώτη.
https://www.instagram.com/p/CQbhMZdMIie/?hl=el