Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Μυστήριο με το θαμμένο εκκλησάκι στη βίλα που διέμενε στη Μύκονο

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την «βεβήλωση» του ναΐσκου που βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο στο οικόπεδο της βίλας που παραθέριζε μέχρι πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος.

Το θέμα της ημέρας σήμερα στη Μύκονο δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη ότι άγνωστοι έθαψαν μέσα σε μπάζα το εκκλησάκι που βρίσκονταν στο περίβολο της βίλας παραθέριζε μέχρι πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος στην περιοχή του Φωκού. Η ανακάλυψη έγινε τυχαία όταν ο αντιδήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Κουσούκος βρέθηκε στην παραλία Φωκού για να επιβλέψει εργασίες καθαρισμού και παρατήρησε τον λόφο από μπάζα που έκρυβε το παρεκκλήσι.

Σε ποιον ανήκει το θαμμένο εκκλησάκι

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε δημοσιεύματα του 2010, ο Αντώνης Ρέμος, με παρότρυνση του κολλητού φίλου του, επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, απέκτησε στην περιοχή το συγκεκριμένο σπίτι αξίας -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα- 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ήταν η περίοδος που ο τραγουδιστής είχε βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας των Αρχών και συγκεκριμένα του ΣΔΟΕ για φορολογικές παραβάσεις. Η παραλία του Φωκού, όπου εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι δεσπόζει η βίλα του Κώστα Πηλαδάκη, είναι από τις πιο απόμερες του νησιού που συγκεντρώνει λιγότερο τα βλέμματα των επισκεπτών και των κακοπροαίρετων.

Το συγκεκριμένο οίκημα, για το οποίο διίστανται οι απόψεις αν ανήκε στον Αντώνη Ρέμο ή όχι, βρίσκεται σε φάση μεταβίβασης. Σύμφωνα με πηγές από το νησί των ανέμων, οι νέοι ιδιοκτήτες είναι αραβικής καταγωγής.

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεσηκωθεί ο σάλος. Αν πιστέψουμε το ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν, οι νέοι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν να υπάρχει εκκλησάκι εντός της οικίας τους.

Το δεύτερο σενάριο, που βρίσκει σύμφωνο το δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βερώνη, είναι ότι το εκκλησάκι θάφτηκε για λόγους πολεοδομικούς και φορολογικούς. Δεν έχει «χαρτιά» και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ακινήτου, οπότε το κάλυψαν προσωρινά για να γίνει έλεγχος από την πολεοδομία και μετά θα το αποκαλύψουν.

Γεγονός είναι ότι το συγκεκριμένο εκκλησάκι χτίστηκε αρκετά χρόνια μετά από το σπίτι και έκανε θυρανοίξια το 2015 και ανήκει στη δικαιοδοσία της Ιεράς Μονής Παναγιά η Τουρλιανή στην Άνω Μερά.

Δείτε πως παρουσιάστηκε το θέμα σήμερα στις πρωινές εκπομπές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αγοραστική δύναμη: Στον πάτο της ΕΕ η Ελλάδα – Γιατί οι Έλληνες είναι οι φτωχότεροι της Ευρώπης
Κυψέλη: Πώς «μπούκαρε» στο Γυμνάσιο ο εξωσχολικός που μαχαίρωσε τον καθηγητή - Η μαρτυρία στο iEidiseis
Chevron Right