Showbiz

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα και αδημονεί να πάρει στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που δεν απασχολούν συχνά την επικαιρότητα με την προσωπική ζωή τους. Η σχέση τους διαρκεί περίπου έναν χρόνο, όμως, τόσο η ηθοποιός όσο και ο ποδοσφαιριστής απέφυγαν έως τώρα τα φώτα.

Όμως, η στιγμή έφτασε και η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου σε εκδήλωση του Μake A Wish ότι είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα και ανυπομονεί τα πάρει στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της.

Θα είναι το πρώτο παιδί για την ηθοποιό και επιχειρηματία και το δεύτερο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει έναν γιο ηλικίας 6 ετών από τον γάμο του με την τέως Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη, με την οποία χώρισαν και επισήμως το 2022.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βόλος: «Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν» - Ο 50χρονος περιγράφει το φονικό
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Ποιοι θα δουν «κούρεμα» έως 50 ευρώ και γιατί
Chevron Right