Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πρώτο καλοκαίρι μετά το διαζύγιο – με αποκαλυπτικό μπικίνι στη Δονούσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο ίδιο νησί όπου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012.

Ο χειμώνας που πέρασε είχε πολλές δυσκολίες για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία τον Νοέμβριο ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά μετά από μια δεκαετία, κατά την οποία απέκτησαν δύο γιους.

Όμως, δεν το έβαλε κάτω. Επαγγελματικά η σεζόν που πέρασε ήταν από τις καλύτερες της σταδιοδρομίας της. Η τρίτη σεζόν της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ κέρδισε για άλλη μια χρονιά τις εντυπώσεις, «Η αυλή των θαυμάτων», το μιούζικαλ με τις υπογραφές του σκηνοθέτη Χρήστου Σουγάρη και του συνθέτη Στέφανου Κορκολή, βασισμένο στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη καταχειροκροτήθηκε και οι εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου ανάδειξαν το τραγουδιστικό ταλέντο της.

Κουρασμένη μετά από μια γεμάτη σεζόν, η ηθοποιός απέχει αυτό καλοκαίρι από τα επαγγελματικά καθήκοντά της και απολαμβάνει ημέρες ξενοιασιάς δίπλα στο κύμα στην αγαπημένη της Δονούσα. Είναι το νησί που επέλεξε για τον γάμο της το καλοκαίρι του ’12, στο οποίο επιστρέφει όποτε μπορεί, αφού τη δένουν μαζί του αναμνήσεις από πολύ παλιά.

Από τη Δονούσα είναι και οι φωτογραφίες που πόσταρε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αποδεικνύοντας ότι, όσα χρόνια και αν περάσουν, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΔΟΝΟΥΣΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΔΟΝΟΥΣΑ 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα Φιλαδέλφεια: Σκέψεις για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ για το φιάσκο - Η ημερομηνία-ορόσημο
Τραυματισμός 4χρονου από SUP: Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο - Τα νεότερα για την υγεία του
Chevron Right