Showbiz

Χριστίνα Κεφαλά: Τι απάντησε μέσα από το νοσοκομείο σε follower που την αποκάλεσε β@@@τα

Η Χριστίνα Κεφαλά που νοσεί με κορονοϊό έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και ορισμένοι followers το πήραν στραβά και άρχισαν τις προσβολές. Τι απάντησε. 

Στο νοσοκομείο παραμένει με πνευμονία λόγω κορονοϊού η Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor βλέποντας την κατάσταση από μέσα έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού το οποίο ωστόσο δεν ελήφθη από όλους με τον καλύτερο τρόπο. 

Συγκεκριμένα ένας από τους followers της απάντησε στις αναρτήσεις της, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του με τα λεγόμενά της σχετικά με τα εμβόλια ενώ προέβη σε άκρως προσβλητικά σχόλια και εκείνη απάντησε καταλλήλως:

«Σας παρακαλώ μια αναφορά όλοι. Πρώτον, να μάθουν να σέβονται και πόσο μάλλον τις γυναίκες, δεύτερον, ας επισκεφτούν τους δικούς τους γιατρούς για τα ψυχολογικά τους, τρίτον είναι δική μου γνώμη, στο προφίλ μου και κάνω ό,τι θέλω, τέταρτον, όποια βγαίνει με μαγιό στο Instagram, από πότε θεωρείται βίζιτα το 2021; Πέμπτον, πραγματικά μαγκιά μου, που κάθομαι λέω τη γνώμη μου, έστω και στην κατάσταση που είμαι».

kefala

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
O Γιώργος Περρής στη Μονή Λαζαριστών
Φωτιά τώρα στη Χίο: Κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Chevron Right