Με την «Αμαλία», την θρυλική πρώτη βασίλισσα της Ελλάδας, σύζυγο του Όθωνα, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο θέατρο Χυτήριο. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι.
«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που επέστρεψα σε αυτό που αγαπάω να κάνω, στο θέατρο, στην τηλεόραση» είπε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής η οποία δικαιολόγησε τις επιλογές ρόλων που έχει κάνει.
«Για πόσα χρόνια ακόμα να κάνω τη μοιραία γυναίκα; Υπάρχουν κάποιες κοπελίτσες που είναι όντως… μοιραίες. Να έχουμε δηλαδή και μια συναίσθηση ότι θα παίξουμε άλλους ρόλους πια» σχολίασε.
Όσον αφορά στο χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση, πολύ αγαπησιάρικη. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον θαυμάζω. Θα συνεργαζόμουν με τεράστια χαρά πάλι μαζί και φαντάζομαι και αυτός το ίδιο. Εντάξει, έχουμε διατηρήσει μια εξαιρετική σχέση».
Δείτε τι δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο «Happy Day»:
https://www.instagram.com/p/CQ_KU3pltei/?hl=el