Showbiz

Δημήτρης Πουλικάκος: Έκανα 6 μήνες προφυλακισμένος για τη δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου μου

Ο Δημήτρης Πουλικάκος μιλά για τους έξι μήνες που πέρασε στη φυλακή προφυλακιστέος και τους τίτλους των εφημερίδων της εποχής.

Ο Δημήτρης Πουλικάκος είναι από μόνος του μια ιδιαίτερη ιστορία στον χώρο της μουσικής και της τέχνης από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι σήμερα.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κορύνα Μαντάγαρη για την Real, έκανε λόγο για τους τίτλους που τον διέσυραν για 10 χρόνια και τους έξι μήνες που πέρασε στη φυλακή.

«Με τον Χατζιδάκι δεν κάναμε κολλητή παρέα αλλά τον ήξερα και με ήξερε. Είχαμε καλή σχέση και είχα δουλέψει και στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Είχα κάνει τότε έξι μήνες φυλακή προφυλακισμένος για τη δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου μου. Άλλη ιστορία για αγρίους.

Είχε η Βραδινή τίτλο: «Από τον Κορυδαλλό κατευθείαν στο Τρίτο». Γιατί να κινηθώ νομικά εναντίον τους; Δέκα χρόνια δεν μου έφταναν που με διέσυραν; Είχα λεφτά να πληρώνω δικηγόρους; Με έγραφαν αυτοί, τους έγραφα κι εγώ. Έχω ωραίους τίτλους μαζεμένους. «Στο σκαμνί για φόνο ο Πουλικάκος» με τεράστια γράμματα. Η Ελεύθερη Ώρα είχε κυκλοφορήσει για πάρτη μου. Τα δύο πρώτα φύλλα μόνο για μένα έλεγαν. Τι έχουν δει τα ματάκια μου, είμαι και 82 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ με τον χρόνο τα πάει σχετικά καλά όπως είπε: «Με τον χρόνο δεν έχω πρόβλημα. Μέχρι στιγμής, so far so good, που λέμε και στο χωριό μου. Έχουμε κάποια προβληματάκια αλλά εντάξει, γκρινιάζουμε αλλά δεν παραπονιόμαστε», πρόσθεσε ο Δημήτρης Πουλικάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρήτη: Την Τρίτη απολογούνται ο 25χρονος πατριός και η μητέρα που κατηγορούνται για κακοποίηση της 13χρονης
Κακοκαίρια Atena: Οι 5 περιοχές που θα «χτυπήσει» τη Δευτέρα - Η πρόγνωση Τσατραφύλλια
Chevron Right