Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: Αγνώριστος για τον Άμλετ μετά τη Μάγισσα

Ο Αναστάσης Ροϊλός πέτυχε την απόλυτη μεταμόρφωση για τον Άμλετ μετά τη Μάγισσα.

Ο Αναστάσης Ροϊλός δεν διστάζει να μεταμορφώνεται για τους ρόλους του στην τηλεόραση και στο θέατρη. Μετά τον Αντρέι Σιντόροφ έρχεται ο Άμλετ και για τις ανάγκες της παράστασης και το όραμα του σκηνοθέτη έκανε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή του.

Η πρώτη από αυτές ήταν πως ξύρισε το φυσιογνωμικό μούσι που είχε σαν Αντρέι Σιντόροφ και μετέπειτα Λάσκαρης στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα». Ενώ τα μαλλιά του άλλαξαν σχήμα και χρώμα. Πλέον είναι βαμμένα ξανθά για τον ρόλο του στον Άμλετ.

«Είμαστε σε δίλλημα.. Ψηφίστε για αφίσα, γράψτε στα σχόλια 1 , 2 ή 3 ????? 1η Ιουλίου, Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σκηνοθεσία Θέμης Μουμουλίδης», έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ζήτησε μάλιστα τη γνώμη των followers του για την επιλογή της φωτογραφίας του για την αφίσα της παράστασης.

Ο Άμλετ με πρωταγωνιστή τον Αναστάση Ροϊλό κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης αποδίδει μια καινοτόμα σκηνική ανάγνωση του έργου, έχοντας στη φαρέτρα του μια ομάδα σημαντικών ηθοποιών.

Με τον Αναστάση Ροϊλό στον ρόλο του Άμλετ και μαζί του τους ηθοποιούς Ιωάννα Παππά, Μιχάλη Συριόπουλο, Θοδωρή Σκυφτούλη, Θανάση Δόβρη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Τζένη Καζάκου, Άρη Νινικα και Δημήτρη Αποστολόπουλο.

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο Αναστάσης Ροϊλός:

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΙΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Απάτη με δήθεν επιστροφή φόρου: Τι λένε στο τηλέφωνο για να σας «φάνε» λεφτά
Ηλέκτρα spoiler: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ζητά να μάθει για τον Παύλο - Λιγότερα επεισόδια από 29/4 έως 1/5
Chevron Right