Η Καίτη Γαρμπή σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νίκη Λυμπεράκη στη Μεγάλη Εικόνα την Πέμπτη 8/5 στις 24:00 στο Mega.
Η Μεγάλη Εικόνα υποδέχεται την Καίτη Γαρμπή. Η εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη αλλάζει ημέρα και ώρα με πρώτη καλεσμένη τη διαχρονική καλλιτέχνιδα. Η οποία μετρά δεκαετίες λαμπρής καριέρας στο ελληνικό τραγούδι. Ενώ παραχωρεί μια εκ βαθέων συνέντευξη.
Αρχικά μιλά για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, όταν πίσω από τη σκηνή έπινε ακόμα το γάλα της. Επίσης αναφέρει πώς διαχειρίστηκε τις προκλήσεις και τις τεράστιες επιτυχίες. Παράλληλα μιλά για την οικογένεια, τη βαθιά της πίστη στον Θεό. Αλλά και τις κοινωνικές της ανησυχίες, τις οποίες συχνά μοιράζεται σε αναρτήσεις που γίνονται viral.
Ακόμα, η Καίτη Γαρμπή παρουσιάζει, σε πρώτη μετάδοση, την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Επιτέλους». Το οποίο ερμηνεύει μαζί με έξι γνωστές Ελληνίδες για τη στήριξη των θυμάτων έμφυλης βίας. Η Ναταλία Γερμανού, η Νίκη Λυμπεράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Φανή Χαλκιά, ενώνουν τις φωνές τους με την ερμηνεύτρια. Για ιερό σκοπό: τη γυναικεία ενδυνάμωση.