Showbiz

Γέννησε η survivor Ελένη Χαμπέρη: Η πρώτες φωτογραφίες

Η survivor Ελένη Χαμπέρη γέννησε το πρωί της Τετάρτης 21/5 ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής.
Ελένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη πήρε το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της. Αφού εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. Η πρώην survivor δεν σταματά να παίρνει μηνύματα με ευχές για το ευτυχές γεγονός παράλληλα με την ονομαστική της γιορτή.

Μαζί με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Αναστασίου ζουν μια από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της ζωής τους. Με την κορούλα τους η οικογένειά τους μεγάλωσε και πλέον σαν γονείς κάνουν νέα όνειρα για το μέλλον τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου. Κουμπάροι τους ήταν ο Αναστάσιος Ντούγκας, που πάντρεψε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τη Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιάννης Κόνσουλας.

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχουν περάσει από το Survivor. Ενώ διατηρεί καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες της από τις δύο συμμετοχές της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χαμπέρη γέννησε το πρωί της Τετάρτης 21/5 σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη Λάρισσα. Ακριβώς όπως είχε κανονίσει με τον γιατρό της. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,4 κιλών. Μητέρα και κόρη είναι στα καλύτερά τους και σε λίγα 24ωρα θα πάρουν εξιτήριο για το σπίτι τους.

«Και το πιο όμορφο δώρο για τη γιορτή μου είναι τώρα στα χέρια μου! Πόσο μοναδικό συναίσθημα! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση φωτογραφίζοντας διακριτικά τη νεογέννητη κόρη της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Ποια μάνα δεν θα το ‘κανε;» - Συγκινεί η μητέρα που δώρισε μέρος του συκωτιού της στον γιο της