Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή και μίλησε για την πορεία του στο θέατρο.
Αφού αναφέρθηκε στις συνεργασίες που δεν θα ξεχάσει ποτέ, με την Ξένια Καλογεροπούλου, τον Κώστα Καζάκο, την Κάτια Δανδουλάκη και πολλούς ακόμα, σε παραστάσεις που έγραψαν ιστορία, θυμήθηκε και κάποια περιστατικά που προτιμάει να ξεχνάει.
Μαθημένος από το Εθνικό Θέατρο, όπου ο σεβασμός στο κείμενο, στη σκηνοθεσία και στους συναδέλφους, όσο μικρός κι αν είναι ο ρόλος τους, θεωρούνται δεδομένα, βίωσε την μετάβαση στο ελεύθερο θέατρο τραυματικά.
«Μετρούσα μέρες πότε θα τελειώσει η παράσταση να σηκωθώ να φύγω από αυτή τη δουλειά», εξομολογήθηκε χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα και περιόδους.
«Και στην επιθεώρηση και σε άλλες δουλειές. Μετρούσα τις μέρες, δηλαδή πότε θα τελειώσει η παράσταση για να σηκωθώ να φύγω από αυτή τη δουλειά.
Ναι, συμβαίνουν και αυτά. Γιατί ξέρεις, υπάρχουν τα διάφορα καρκινώματα στις παραστάσεις που δημιουργούν διάφορα προβλήματα, σαν ζιζάνια, και δεν μπορείς να κάνεις σωστά με τη δουλειά σου».
Δείτε το σχετικό βίντεο: