Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά από το «κάλεσμα» που έκανε στη λίμνη Κόμο που αποτυπώθηκε στα stories της ίδιας και των καλεσμένων, βρέθηκε ξανά περικυκλωμένη από τους δημοσιογράφους. Πλέον το ερώτημα είναι αν ο γάμος με τον Μπρούνο Τσερέλα έγινε ή θα γίνει, που και πότε.
«Έχει γίνει κουραστικό. Ό,τι είχα να πω το είπα, ακριβώς για να μη με ρωτάτε πια. Οπότε το να συνεχίζεται όλο αυτό, που δεν υπάρχει κάποιο νεότερο ή κάποια εξέλιξη…
Ο λόγος που το “έκαψα” ήταν απόλυτα συνειδητός. Για να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί αυτό ξέρω ότι διαιωνίζεται. Οπότε το έβγαλα όλο στη φόρα για να σταματήσει».
Για τον επικείμενο γάμο της δεν είχε κάτι να προσθέσει.
«Κι αυτό δεν είναι νέο. Κι αυτό έχει “καεί”. Νομίζω στις εκπομπές το έχουν πει πάνω από πεντάμηνο. Κι εγώ έχω δώσει συνέντευξη που έχω πει ότι έχει γίνει πρόταση γάμου.
Και ξαφνικά ανεβάζω αυτό το στόρι για πλάκα, ακριβώς επειδή έχει ειπωθεί παντού και το έχω κι εγώ επιβεβαιώσει, και γίνεται ένα χαμός ότι παντρεύομαι. Ακόμα κι αυτό το έκανα γιατί ήταν ήδη “καμένο”. Δεν το έκανα για να παίξω κάποιο παιχνίδι, ούτε για να ξαναβγώ στα Μέσα.
Το δαχτυλίδι, αν δείτε τις εκπομπές, έχει βγει, μπορεί κι απ’ τον Δεκέμβρη. Το έχετε πει εσείς στις εκπομπές, ο κλάδος σας, οι δικοί σας άνθρωποι».
Όσο για τον γάμο -που δεν έγινε, όπως διαφαίνεται από την απάντησή της-, η ίδια δείχνει αποφασισμένη να τον περιφρουρήσει στον βαθμό του δυνατού.
«Ο γάμος θα είναι τελείως προσωπικός. Βέβαια και στον προηγούμενο γάμο μου τελείως προσωπικός ήταν κι ήταν πίσω από τα σχίνα στη Μύκονο στο διπλανό χωράφι.
Δεν είναι στο χέρι μου. Αν μπορούσα να το επιλέξω, φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι προσωπικό.
Αν θέλω να ανεβάσω κάτι μετά, είναι επιλογή μου. Αλλά προφανώς δεν θα ήθελα να υπάρχουν δημοσιογράφοι στον γάμο μου».
Ακούστε τι είπε η Αθηνά Οικονομάκου και το σχόλιο του «Happy Day»: