Τη Στεφανία Γουλιώτη υποδέχτηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 την Τετάρτη (2/7).
Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην προετοιμασία του Οιδίποδα που ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 26 και 27 Ιουλίου. Ενώ ακολουθεί ένα πλάνο δύο πολύ δημιουργικών χρόνων. Αφού έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι του Alpha. Παράλληλα έρχεται και η σειρά Αύριο της ΕΡΤ σε σενάριο Γιώργου Γκικαπέπα, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Χρήστο Λούλη.
Βέβαια αποκάλυψε πως το team του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στους Παξούς. Καθώς πρόκειται να γυριστεί ο επόμενος κύκλος της σειράς Maestro. Παράλληλα προετοιμάζεται για μια ακόμη θεατρική παράσταση που ανεβαίνει στη σκηνή το 2026. Πρόκειται για τον Άμλετ, όπου η Στεφανία Γουλιώτη κρατά τον ομώνυμο ρόλο.
Η Στεφανία Γουλιώτη επιβεβαίωσε τον νέο κύκλο της σειράς Maestro
Συγκεκριμένα για τα νέα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιβεβαίωσε αυτό που ψυθιρίζουν όλοι. «Έχουμε εξέλιξη για το Maestro. Νομίζω κάτι συζητιέται, επισήμως δεν είμαι σίγουρη. Έ, ό,τι έχετε εσείς δεδομένο… Μετά το καλοκαίρι ξεκινάμε γυρίσματα. Θα χρειαστεί να πάμε πάλι στους Παξούς. Είναι λίγο παντού η ιστορία τώρα. Αφού έχει γίνει μίξη, μέχρι στην Ουγγαρία. Δεν ξέρεις που θα ξυπνήσεις το επόμενο πρωί.
Η βασική εμπειρία για μένα στο Maestro είναι ότι ακολουθείς την αποστολή ενός ανθρώπου. Η οποία είναι ολοκληρωμένη. Δεν έχεις άλλον να γράφει το σενάριο, άλλον που το εκτελεί, άλλον που το μοντάρει. Δηλαδή είσαι μέσα στο όραμα ενός ανθρώπου. Και μιλάμε για έναν σπουδαίο άνθρωπο. Το τεχνικό κομμάτι σε όλες τις σειρές είναι πάρα πολύ σημαντικό κι αυτό ο Χριστόφορος το έχει απόλυτα. Αλλά για μένα ήταν ο ρόλος που έγραψε
Δηλαδή έγραψε έναν ρόλο λαμβάνοντάς με υπόψιν. Η τοξική με τις ρωγμές της… Η αλήθεια είναι πως όπως πρωτοπαρουσιάζεσαι, μετά είναι δύσκολο να το πάρεις πίσω αυτό. Δηλαδή η Αλεξάνδρα παρουσιάστηκε ως «έρχομαι να τα διαλύσω όλα». Την έβαλε να της συμβαίνουν πολύ μεγάλα πράγματα. Όπως το παιδί που έχασε μέσα στην κοιλιά της ή το να γεννήσει στον δρόμο… η σχέση με τον πατέρα… Για να προσπαθήσει να ισορροπήσει αυτό. Αλλά και πάλι αυτό που μένει στη συνείδηση του κόσμου είναι η σκύλα. Μια φορά με είδε να χορεύω με ένα μπορντό κοστούμι στο σπίτι του και μου είπε «θα γράψω μια σκηνή να χορεύεις» Γιατί ό,τι γράφει έχει περάσει από τον άνθρωπο που έχει απέναντί του», είπε.
Η Στεφανία Γουλιώτη μιλά για τα νέα επεισόδια του Maestro