Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: Έκανα 66 τοις εκατό δεν μπορώ να γράψω κάτι που θα κάνει 70

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για νέους στόχους και τη σύγκριση με τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Στο Παρά Πέντε.
Γιώργος Καπουτζίδης
Instagram @ykapoutzidis

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξηγεί πως έφτασε στη μεγάλη επιτυχία με τη σειρά Στο Παρά Πέντε. Η καταξίωση ήρθε με μια δουλειά που έφτασε στο τηλεοπτικό «ταβάνι». Τόσο που ο επόμενος στόχος δεν θα μπορούσε να συγκριθεί εύκολα. Καθώς για καιρό είχε τη λάθος εκτίμηση πως έπρεπε να κάνει κάτι που θα ανέβει ψηλότερα τηλεοπτικά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κ της Καθημερινής και τη Μαρία Αθανασίου τονίζει ότι κατάφερε να πάρει αποστάσεις και να δει τα πράγματα ψύχραιμα.

-Τι θεωρείς ότι σε βοήθησε να μην «καείς» από την επιτυχία;

Δεν ήταν εύκολο, γιατί ήταν κάτι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο. Για πολλά χρόνια έμεινα και λίγο μετέωρος και δεν ήξερα τι να κάνω, προς τα που να κινηθώ. Όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου – ο στόχος μου ήταν να κάνω μία σειρά από να τη βλέπει όλος ο κόσμος και να περνάει καλά, και έγινε αμέσως –, λες τώρα τι κάνω; Γιατί πρέπει να βρω έναν καινούργιο στόχο.

Και μπορεί να έμεινα για κάποια χρόνια χωρίς στόχο ή με τη λάθος εκτίμηση ότι πρέπει να κάνω κάτι το οποίο να είναι πιο πάνω. Δεν θα γίνει με το πιο πάνω. Αφού έκανα 66%, δεν μπορώ να γράψω κάτι που θα κάνει 70%.

Νομίζω ότι αυτό το οποίο με συγκράτησε ήταν ότι δεν ήμουν ένας άνθρωπος μόνος μου· το ζήσαμε όλοι μαζί, οπότε όλοι βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Και δεύτερον, ότι γενικότερα ότι δεν πήρα τον εαυτό μου τόσο πολύ στα σοβαρά. Αλλά δεν το καταλάβαινα τότε, το καταλαβαίνω τώρα. Δεν τρέχει και κάτι να κάνεις και κάποιο λάθος, δεν τρέχει και κάτι να σε χειροκροτήσουν κάποιοι πάρα πολύ.

Την άλλη μέρα θα χειροκροτήσουν κάποιον άλλον.  Γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Το απολαμβάνω αυτό που συμβαίνει, θα κρατήσει όσο κρατήσει, δεν θα αρρωστήσω προκειμένου να κρατήσει για πάντα. Για πάντα θέλω να κρατήσει μια αγάπη, ένας έρωτας. Δε θέλω να κρατήσουν για πάντα η τάδε δουλειά ή η πορεία μου στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τον β κύκλο της σειράς Σέρρες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
εκτακτες ειδησεις Chevron Left
Έκλεισε το deal για τους δασμούς - Κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ και Ε.Ε.