Μια ανάρτηση γεμάτη αγανάκτηση έκανε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη. Αφορά το θύμα της άγριας ληστείας σε φούρνο στη Μάνδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Αυγούστου.
Καθώς όπως αναφέρει το θύμα είναι γείτονάς της και τον γνωρίζει πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα γράφει σε story που ανάρτησε στα social media:
«Είμαι συγκλονισμένη… ο Γιώργος… ο φούρναρης της γειτονιάς μου… Ο άνθρωπος που ξεκινά μεσάνυχτα να φορτώσει ξύλα από την αποθήκη του. Απέναντι από το σπίτι μου, στο ταλαιπωρημένο καρότσι του για να ανάψει τον παραδοσιακό του φούρνο εδώ στη Μάνδρα, έπεσε θύμα ληστείας.
Από αυτόν παίρνουμε ψωμί κάθε μέρα. Ο 61χρονος βιοπαλαιστής Γιώργος δέχτηκε άνανδρη επίθεση. Κουκουλοφόροι του πήραν τις οικονομίες και τον χτύπησαν.
Ακόμη και όταν εκλιπαρούσε, οι άθλιοι τον χτυπούσαν χωρίς έλεος μέχρι που τον έστειλαν στο Θριάσιο με τρύπιο πνεύμονα.
Βιοπαλαιστής, τίμιος, άξιος άνθρωπος που πουλά καρβέλι το καρβέλι για να ζήσει. Καλή ανάρρωση στον Γιώργο, τον γείτονά μου. Σώθηκε από θαύμα η ζωή του… Εύχομαι κανένας άλλος να μη περάσει αυτά τα βασανιστήρια», ανέφερε.
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ – Άγρια ληστεία στη Μάνδρα: Χτύπησαν και έδεσαν ιδιοκτήτη φούρνου – Στο Θριάσιο ο 61χρονος
Η ανάρτηση που έκανε η Σάσα Σταμάτη