Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: «Τόσα χρόνια στο Survivor και το έκραζα…»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησαν ένα μεγάλο roadtrip με τις δίδυμες κόρες τους.
Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα

Ταξίδι στο βορρά οργάνωσαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους. Η Φιλίππα και η Αριάννα διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε κάθε στάση που κάνει η οικογένεια.

Ενώ οι γονείς δηλώνουν πως έχουν ξεχάσει τα κινητά και την επικοινωνία μέσω των social media. Αφού σε κάθε βήμα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις μικρές. Οι ίδιες όμως θαύμασαν τον μπαμπά τους να στοχεύει τενεκεδάκια σε λούνα παρκ. Αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει να το ευχαριστήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε. Αφού παραδέχεται πως «Αυτό το παιχνίδι είναι η απάτη των Λούνα Παρκ, δεν πέφτουν ποτέ. Τόσα χρόνια στο Survivor και το έκραζα κιόλας», λέει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης διασκεδάζει τις κόρες του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Παράλληλα λίγες ημέρες μετά το ζευγάρι βρέθηκε στην Εστονία. «Roadtrip με δύο παιδιά 4 χρονών και έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει κινητό και social media! Υποχρεωτικό digital detox 😂 αλλά αξίζει!!! Φινλανδία, Εστονία και σήμερα φεύγουμε για Λετονία! Μια από τις λίγες σελφις που καταφέραμε να βγάλουμε… και αυτό γιατί τρώνε παγωτό!», γράφουν σε επόμενη δημοσίευση.

Δείτε την ανάρτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
φωτιά Chevron Left
Φωτιά στην Καβάλα - Καίει δασική έκταση