Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: «Όσα υποστηρίζει η οικογένειά του για την υγεία του είναι ψευδή»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης περιμένει όσα θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του.
Γιώργος Μαζωνάκης
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται για τέταρτη ημέρα στο Δρομοκαΐτειο αναμένοντας τις εξελίξεις και το εξιτήριό του. Ωστόσο ο δικηγόρος του βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία, τόσο μαζί του, όσο και με τα μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις έδωσε νέα απάντηση. Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του τραγουδιστή αργά το απόγευμα του Σαββάτου 16/8. Στην οποία αναφέρουν μέσω του δικηγόρου κου Σπύρου Βλάσση:

«Για εμάς την οικογένεια του Γιώργου, αξία έχει η υγεία, η ασφάλεια και η ζωή του. Οτιδήποτε άλλο, δεν μας αφορά, δεν μας αγγίζει, δεν το προσεγγίζουμε. Σίγουρα δε, δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο αντιδικίας

«Όταν εκλείψει ο κίνδυνος για τη ζωή του, μπορεί ο οποιοσδήποτε τρίτος να κάνει δηλώσεις. Να εκφράσει θέσεις και να υποστηρίξει οτιδήποτε θεωρεί ότι θα τον καταστήσει οικείο και αγαπητό. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Σπύρος Βλάσσης – VLASSIS & ASSOCIATES LAW FIRM».

Παράλληλα ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη, Γιώργος Μερκουλίδης, ήρθε σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1. Όπου απαντά πως «όσα υποστηρίζει η οικογένειά για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή είναι ψευδή κι ανάξια λόγου».

Καθώς και ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει πως η μεταφορά του στο ψυχιατρείο με εντολή εισαγγελέα έγινε με δόλο από μέλη της οικογένειά του. Επειδή βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη μαζί τους.

Επιπλέον ο δικηγόρος του εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο τραγουδιστής τη Δευτέρα 18 Αυγούστου θα λάβει εξιτήριο. Ενώ από εκεί και πέρα θα μιλήσει για όλα. Αλλά και θα δωθούν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις και από τις δύο πλευρές.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης περιμένει τις εξελίξεις στις 18/8

Το μήνυμα του τραγουδιστή μέσα από το Δρομοκαΐτειο

«Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαΐτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ και ερήμην μου. Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο, είτε για τον εαυτό μου, είτε για τρίτους. Υπήρξε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή τη δοκιμασία», ήταν το μήνυμα που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Strar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σε εξέλιξη η καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές σε Χίο και Ζάκυνθο
Τζόκερ 14/8: Σήμερα η κλήρωση για 28,5 εκατ. ευρώ – Μέχρι τι ώρα το δελτίο
Τζόκερ Chevron Right