Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: Έφτιαξε το δικό του Σόι και χαίρεται το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο του

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη χαίρονται τις πρώτες διακοπές με τον γιο τους στην Τήνο.
Ευθύμης Ζησάκης Χρύσα Παπαλελούδη
Instagram @efthimis__zisakis

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από πέντε μήνες ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι χαίρονται τις πρώτες διακοπές μαζί με τον γιο τους.

Ο προορισμός τους για το φετινό καλοκαίρι ήταν η Τήνος, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ενώ μια ευτυχισμένη στιγμή τους απαθανατίστηκε και την ανάρτησαν και οι δύο στα social media. Χαμογελούν και λάμπουν με τον πέντε μηνών γιο τους στην αγκαλιά τους, ο οποίος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου.

«Αυτό το καλοκαίρι κρατάω για πρώτη φορά όλο τον κόσμο στα χέρια μου», γράφει ο Ευθύμης Ζησάκης στη λεζάντα του. Ο «Άρης Τριανταφύλλου» που ακόμη και στον γάμο του αποκαλούσε πατέρα τον Παύλο Ορκόπουλο, έφτιαξε το δικό του Σόι.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμμετέχει στο reunion της αγαπημένης σειράς, ο ηθοποιός και πλέον κι επιχειρηματίας, έλειπε στην τελευταία σεζόν. Τώρα αν οι σεναριογράφοι τον έχουν συμπεριλάβει στα νέα επεισόδια θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Η ανάρτηση που έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Δανία Γιάκομπ Ένγκελ Σμιτ Βιβλία Chevron Left
Ο έξυπνος τρόπος που βρήκε η Δανία για να κάνει τον κόσμο να διαβάζει περισσότερα βιβλία
Πώς ο Τραμπ «ξέχασε» την εκεχειρία και προσχώρησε στη θέση του Πούτιν - Ανάλυση Guardian
Ντόναλντ Τραμπ Βλάντιμιρ Πούτιν Chevron Right