Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της στην Τσαγκαράδα

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης βάφτισαν τον γιο τους στην Τσαγκαράδα Πηλίου την Κυριακή 24/8.
Ανθή Βούλγαρη

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη και ο σύζυγός της Κώστας Κωνσταντινίδης βάφτισαν τον πέντε μηνών γιο τους το απόγευμα της Κυριακής 24/8. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην Τσαγκαράδα Πηλίου.

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, η παρουσιάστρια έδωσε ραντεβού με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Αυτή τη φορά για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη βάφτιση του μικρού Μάριου. Ενώ δεν έκρυψε την αγωνία της για τις προετοιμασίες που έκανε. Αφού όπως είχε δηλώσει πως έτσι δεν ένιωσε ούτε στον γάμο της.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε παρουσιάσει το προσκλητήτιο, αλλά και τα κεράσματα για τους καλεσμένους. Στις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση οι δύο γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Ενώ στα πρώτα stories στο Instagram αποκαλύφθηκαν και οι κουμπάροι και νονοί του νεοφώτιστου.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ανθή Βούλγαρη βάφτιση Ανθή Βούλγαρη βάφτιση Ανθή Βούλγαρη βάφτιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Τζόκερ Chevron Left
Κλήρωση Τζόκερ σήμερα 24/8/2025: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν