Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Βρήκα έναν άνθρωπο που είναι τα ίδια χάλια με τον μπαμπά μου»

Για τη δύσκολη παιδική ηλικία του πατέρα της και τον χαρακτήρα του έκανε αναφορά η Μαριάννα Τουμασάτου.
Μαριάννα Τουμασάτου: «Βρήκα έναν άνθρωπο που είναι τα ίδια χάλια με τον μπαμπά μου»

Απέναντι από τη Μαντώ Γαστεράτου κάθισε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή «#50 λεπτά» για μια εξομολογητική κουβέντα.

Στην γραμμή της ζωής της έκανε στάση στην αγάπη της για τον πατέρα της και στα σημεία του χαρακτήρα του. Ενώ τόνισε πως ο Αλέξανδρος Σταύρου του μοιάζει σε πολλά. Οι δυσκολίες που βρήκε στη ζωή του ο πατέρας της όταν ήταν παιδί, διαμόρφωσαν έναν χαρακτήρα που έδωσε αγάπη σε όλους και ιδιαίτερα στα ζώα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε ότι: «Ο μπαμπάς μου φόρεσε παπούτσια πρώτη φορά στα 13. Μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος τα καλοκαίρια και τον χειμώνα έβαζε χαρτόνια και εφημερίδες στα πόδια του για να μην κρυώνει. Η πείνα ήταν δύσκολη για εκείνον, είχε αδυναμία, δεν ήταν ασφαλές το περιβάλλον του.

Ήταν ένας άνθρωπος που είχε μεγάλα αποθέματα αγάπης. Όταν κάποιο σκυλάκι αρρώσταινε στην γειτονιά, χτυπούσαν στον μπαμπά μου. Κατέβαινε με γάζες, ράμματα… Του έφτιαχνε το ποδαράκι, τα καθάριζε από τσιμπούρια, τα πρόσεχε, τα τάιζε με μπιμπερό, τα έβαζε μέσα σε κάλτσες και από πάνω έβαζε μια λάμπα για να έχουν τη θερμοκρασία.

Εμείς έτσι μεγαλώσαμε. Έτσι έμαθα και συνεχίζω την ιστορία του σπιτιού μου. Βρήκα έναν άνθρωπο που είναι τα ίδια χάλια με τον μπαμπά μου. Ο άντρας μου μπορεί να μείνει νηστικός για να δώσει σε κάποιον βοήθεια. Όλο δίνει», είπε.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για τον πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Γιάννης Αντετοκούνμπο Chevron Left
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγκαλιά με τον Σενγκούν - «Ο αθλητισμός ενώνει»
Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρου λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του σε 27 χρόνια φυλάκισης
Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου Chevron Right