Showbiz

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράζει τραγούδια πριν την πρεμιέρα του The Voice: «Άλλο μοναξιά, άλλο μοναχικότητα»

«Ανήκω σε μένα» τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης που ξεκίνησε ανανεωμένος τα γυρίσματα για τα auditions του The Voice.
Γιώργος Μαζωνάκης μοιράζει τραγούδια πριν την πρεμιέρα του The Voice: «Άλλο μοναξιά, άλλο μοναχικότητα»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Ανήκω σε μένα» και προκαλεί σεισμό στο Tik Tok. Με τους φαν του να κάνουν λόγο για «ανακαίνηση» σε όποιο μαγαζί εμφανιστεί τον χειμώνα.

Έτοιμος να διεκδικήσει τις φωνές που θα φτάσουν την ομάδα του στον τελικό του The Voice είναι ο τραγουδιστής. Και παράλληλα κρατά ζεστό το κοινό του τραγουδώντας στο σαλόνι του σπιτιού του μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες του. Τα σχόλια είναι πολλά στο νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok. Ενώ στην εισαγωγή του αναφέρει πως «Άλλο μοναξιά, άλλο μοναχικότητα», προς κάθε αποδέκτη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο νέο του βίντεο

@georgemazonakisoriginal 03. Ανήκω σε μένα “Άλλο μοναξιά και άλλο μοναχικότητα” #Mazw #Anikosemena #Melenegiwrgo ♬ πρωτότυπος ήχος – georgemazonakis

Ενώ και στα γυρίσματα του The Voice όταν παίκτης μίλησε στους coaches για μια προσωπική του εμπειρία, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε τον λόγο αμέσως μετά. «Κι εγώ πέρασα από νοσοκομείο κι έγινα βούκινο», είπε αυτοσαρκαζόμενος για την περιπέτεια που έζησε για τέσσερις ημέρες στο Δρομοκαΐτειο.

Μια φράση για την οποία ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο Πρωινό: «Εγώ πάντως μαθαίνω ότι ήταν πολύ καλά χθες στα γυρίσματα. Καμία σχέση με όλο αυτό που μας μεταφέρεται: ένας άνθρωπος καταβεβλημένος», είπε ο παρουσιαστής.

Το τρέιλερ για την πρεμιέρα του The Voice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Live - Λάβρος ο Τραμπ κατά ΟΗΕ και Ευρώπης: «Πάτε κατά διαόλου, θα καταστραφείτε»
Το φάντασμα του «shutdown» επιστρέφει στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε συνάντηση με τους Δημοκρατικούς για τον προϋπολογισμό
Ντόναλντ Τραμπ Chevron Right