H Rihanna και ο σύζυγός της, A$AP Rocky υποδέχτηκαν τον κόσμο το τρίτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Όπως αποκάλυψε η σταρ με ανάρτησή της, το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου σε κλινική του Λος Άντζελες, χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό.
Η μικρή θα πάρει το όνομα Rocki Irish Mayers και είναι το πρώτο κορίτσι του ζεύγους. Προηγήθηκαν ο 3χρονος RZA και ο 2χρονος Riot.
Πότε να περιμένουμε το νέο άλμπουμ της Rihanna
Τον Φεβρουάριο του ΄25 η 37χρονη Rihanna δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να παρουσιάσει στον κόσμο το ένατο στούντιο άλμπουμ της. θα είναι το πρώτο μετά από περίπου εννέα χρόνια και θα αντικατοπτρίζει την εξέλιξή της και το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.
«Κάτι Δεν θα είναι εμπορικό ή εύπεπτο για το ραδιόφωνο. Θα είναι εκεί που αξίζει να είναι η τέχνη μου αυτή τη στιγμή» είπε.
Και τόνισε: «Αυτός ο πολύς χρόνος μακριά από τη μουσική πρέπει να μετρήσει για το επόμενο πράγμα που θα ακούσουν όλοι. Πρέπει να μετρήσει. Δεν μπορώ να ανεχτώ τίποτα μέτριο. Αφού περιμένεις οκτώ χρόνια, μπορείς κάλλιστα να περιμένεις και άλλο».